ملیکاجونم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 726 عنوان میخوام طلاق بگیرم 406 بازدید | 24 پست اصلا باهم سازش نداریم بعد ده سال،پانیک داره، سرکار نمیره،یه دختر ۷ساله دارم،چیکارکنم؟؟؟ واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘 1399/01/28 | 18:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۷۵۹۵ عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 4312 پانیک چیه؟ گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
ملیکاجونم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 726 پانیک چیه؟ اضطراب زیاد،ترس از مرگ،چه میدونم بدبختیه منه واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
ملیکاجونم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 726 حیف اون بچه 😭😭😭😭 واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
maman_nabat عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 1040 دکتر بردینش؟ 🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))
ملیکاجونم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 726 پسچطوریمخارجتوندرمیارید با یارانه،با بدبختی،😭😭😭 واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
maman_nabat عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 1040 پانیک با دارو کنترل میشه و حتی رفع میشه! 🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))
فرشته_سفید عضویت: 1394/05/13 تعداد پست: 16170 بیشتر اوقات پانیک نتیجه سالها افسردگی و اصطراب پنهان هست مطمئنی افسردگی نداره؟ممکنه با یک دوره دارو کلی بهتر بشه افسردگی خیلی بده یه مغز که میخواد بمیره تویه بدن که میخواد زندکی کنه خیلی گناه دارن واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست
farry۶۸ عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 5792 با یارانه،با بدبختی،😭😭😭 خوبعزیزمیهکاریکنبرهسرکارایشاللهمشکلاتتونحلمیشهمنمشوهرممشکلاعصابدارهقرصمیخوره.دوتابچههمدارماماخداروشکرسرکارمیره
ملیکاجونم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 726 چراسرکانمیرهخودتونشاغلینکهتنپرورشده😐😐 گفتم که اضطراب شدید داره،سه ساله اینجوریه،چون پولشو بردن،ناراحتی اعصاب گرفته،منم مریض کرده،هیچ جا نمیره،نمیزاره من جایی برم،خسته ام واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
berelyan عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 2261 دیگه واقعابه هردختری از15سال پیش میرسم میگم قبل ازدواج بریشد مشاوره نمیرندینی دیگه نمیبونم چی بگم شمابهتره بامشاوره ی آگاه ومتخصص مشورت کنید حلال کن،زبانم واکسنه پیشگیری میکنه
farry۶۸ عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 5792 گفتم که اضطراب شدید داره،سه ساله اینجوریه،چون پولشو بردن،ناراحتی اعصاب گرفته،منم مریض کرده،هیچ جا نم ... ببیرنشپیشمتخصصاعصابوروانداروشمیدهخوبمیشه.شوهرمنممشکلاعصابداره.زیزنظردکترهدارومیخورهبهترشده