2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 24 پست
بیشتر اوقات پانیک نتیجه سالها افسردگی و اصطراب پنهان هست مطمئنی افسردگی نداره؟ممکنه با یک دوره دارو ...

مشاوره رفتیم گفت هردوتون هم افسرده اید ولی شوهرمو گفت پانیک هم داره،بعد قرارشد بازم بره پولشم دادیم نوبت گرفتیم ولی نرفت،فقط تو خونست،صبح تاشبم باهام دعوا داریم،نمیدونم دیگه روانی شدم بخدا

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
مشاوره رفتیم گفت هردوتون هم افسرده اید ولی شوهرمو گفت پانیک هم داره،بعد قرارشد بازم بره پولشم دادیم ...

خوب باید ایشون رو ببرین روانپزشک ادم افسرده دارو لازم داره فقط مشاوره براش اصلا کافی نیست 

دارو بخوره اصطرابش کم میشه حملات متوقف میشن حال ایشون بهتر میشه در نتیجه حال شمام بهتر میشه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پانیک با دارو کنترل میشه و حتی رفع میشه!

دارو نخورد،خانواده اش نزاشتن،میگن خوبه چیزیش نیست،درد من یکی دوتا نیست که اخه😭😭

دارو نخورد،خانواده اش نزاشتن،میگن خوبه چیزیش نیست،درد من یکی دوتا نیست که اخه😭😭

عزیزم داروهاشو با شربت بهش بده نزار کسی بفهمه دارو بهش میدی امکانش نیست؟

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))
ببیرنش‌پیش‌متخصص‌اعصاب‌وروان داروش‌میده‌خوب‌میشه. شوهرمنم‌مشکل‌اعصاب‌داره.زیزنظردکتره دارومیخوره‌ ...

روانپزشک،دکترعمومی،مشاوره،چکاب کامل،و...،هیچکدوم دارو رو نمیخوره بدتر هم شده،سه ساله اسیرشم،دیگه توانشو ندارم،خود بیشعورش نمیخواد،نفهمه،میگه مشاور گفت تو افسرده ای من خوبم😤😭😭😭

روانپزشک،دکترعمومی،مشاوره،چکاب کامل،و...،هیچکدوم دارو رو نمیخوره بدتر هم شده،سه ساله اسیرشم،دیگه توا ...

عزیزم‌براتون‌صلوات‌فرستادم‌ایشالله‌مشکلتون حل‌شه

هرکسی‌توزندگیش‌یه‌مشکل‌داره‌ناراحت‌نباش🙏🙏🙏

عزیزم داروهاشو با شربت بهش بده نزار کسی بفهمه دارو بهش میدی امکانش نیست؟

ادم بدبین وشکاکیه،تا ندونه چیه نمیخوره ،یه ذره مزه عوض شه میگه میخوای چیز خورم کنی

عزیزم‌براتون‌صلوات‌فرستادم‌ایشالله‌مشکلتون حل‌شه هرکسی‌توزندگیش‌یه‌مشکل‌داره‌ناراحت‌نباش🙏🙏🙏

دعا کنید برام

ادم بدبین وشکاکیه،تا ندونه چیه نمیخوره ،یه ذره مزه عوض شه میگه میخوای چیز خورم کنی

اگر واقعا اذیتین خب صلاحتونو بهتر میدونین که جدا شین!برا جدایی همیم مدارک مریضیشم ببرید کافیه به نفع شماست

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))
اگر واقعا اذیتین خب صلاحتونو بهتر میدونین که جدا شین!برا جدایی همیم مدارک مریضیشم ببرید کافیه به نفع ...

کدوم مدارک؟مابیمه نداریم،نسخه هاهم کاغذ بوده انداختیم دور،خانواده اش خیلی عوضی تر از این حرفان،بفهمن حرف طلاقه همچین پشتشن که نگو،ولی الان مردن انگار نیستن همه بدبختیاش مال من وبچمه،