2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

406 بازدید | 24 پست

اصلا باهم سازش نداریم بعد ده سال،پانیک داره، سرکار نمیره،یه دختر ۷ساله دارم،چیکارکنم؟؟؟

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘

پانیک چیه؟

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر اوقات پانیک نتیجه سالها افسردگی و اصطراب پنهان هست مطمئنی افسردگی نداره؟ممکنه با یک دوره دارو کلی بهتر بشه 

افسردگی خیلی بده یه مغز که میخواد بمیره تویه بدن که میخواد زندکی کنه خیلی گناه دارن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
با یارانه،با بدبختی،😭😭😭

خوب‌عزیزم‌یه‌کاری‌کن‌بره‌سرکار

ایشالله‌مشکلاتتون‌حل‌میشه

منم‌شوهرم‌مشکل‌اعصاب‌داره

قرص‌میخوره‌.دوتابچه‌هم‌دارم

اماخداروشکرسرکارمیره

چراسرکانمیره‌خودتون‌شاغلین‌که‌تن‌پرورشده😐😐

گفتم که اضطراب شدید داره،سه ساله اینجوریه،چون پولشو بردن،ناراحتی اعصاب گرفته،منم مریض کرده،هیچ جا نمیره،نمیزاره من جایی برم،خسته ام

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘

دیگه واقعابه هردختری از15سال پیش میرسم میگم قبل ازدواج بریشد مشاوره نمیرندینی دیگه نمیبونم چی بگم شمابهتره بامشاوره ی آگاه ومتخصص مشورت کنید

حلال کن،زبانم واکسنه پیشگیری میکنه
گفتم که اضطراب شدید داره،سه ساله اینجوریه،چون پولشو بردن،ناراحتی اعصاب گرفته،منم مریض کرده،هیچ جا نم ...

ببیرنش‌پیش‌متخصص‌اعصاب‌وروان

داروش‌میده‌خوب‌میشه.

شوهرمنم‌مشکل‌اعصاب‌داره.زیزنظردکتره

دارومیخوره‌بهترشده