2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نشیا فرهنگشون اصلا بهم نمیخوره چند مورد داشتیم که به طلاق منجر شده شمالیا خانوماشون خیلی آزادی عمل دارن درصورتیکه مردای کورد اینهمه آزادی عمل به همسراشون نمیدن و بیشتر مردسالاریه که با فرهنگ شمالیا متناقضه ولی برعکسش خوبه مثلا آقا شمالی خانوم کورد باشه بازم واسه همه عمومیت نداره و من تجربه هایی که داشتم و دیدمو دارم میگم شاید واسه مورد شما صدق نکنه

ببین خیلی مهربون و با اخلاقن پشت همن ب شدت اتحاد دارن خانواده دوستن به سنت ها احترام میزارن چشم پاکن موقع رقصیدن زنو مرد دست همو میگیرن میرقصن و بسیار زبر و زرنگ زناشون کدباااانو اهل کار هنرمند و ب تمیزی خونه زندگی خیلی خیلی زیاد اهمیت میدن در کل خوبن ولی بازم میگم مرد سالار هستن 

عزیزم ناراحت نشیا فرهنگشون اصلا بهم نمیخوره چند مورد داشتیم که به طلاق منجر شده شمالیا خانوماشون خیل ...

نه ناراحت چرا

منم حس میکنم اینطوریه 

چون دوس نداره رنگ های روشن بپوشم منم عاشق رنگای جیغم😂😂

نه ناراحت چرا منم حس میکنم اینطوریه  چون دوس نداره رنگ های روشن بپوشم منم عاشق رنگای جیغم😂😂

متاسفانه ما دکتا عروس شمالی داشتیم هردوشون طلاق گرفتن با اینکه خانومای خوبی بودن همسر خودمم کورده ولی اقای به تمام معناس

متاسفانه ما دکتا عروس شمالی داشتیم هردوشون طلاق گرفتن با اینکه خانومای خوبی بودن همسر خودمم کورده ول ...

بخاطر مردسالاری و کنترل کردن؟

الان با کارام کنار میاد نمیدونم بعد ازدواجم همینطوری هست یا نه این قضیه نگرانم کرده

همشون و نمیدونم ولی دوتا مرد کرد دیدم که خیلی متعصب و بداخلاق بودن و خانوماشون از ترس نمیتونستن چیزی ...

من اصلا همچین چیزی ندیدم،مردهای کرد اکثرا به حرف خانمهاشون خیای توجه دارن و احترام میذارن،