2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشگام ایلام بود یه خاستگار داشتم خودمم میخاستمش البته ک خانوادم خداروشکر مخالف بودن نشد خیلی بد دل بود میگفت زنم شدی گوشی دیگه نداری حتی بعضی وقتا بهت میگم حق نداری بیای تو حیاط هم منم بچه بودمیگفتم باشه😦

من دانشگام ایلام بود یه خاستگار داشتم خودمم میخاستمش البته ک خانوادم خداروشکر مخالف بودن نشد خیلی بد ...

جدا؟😯

نامزد من میگع نمیذارم برای کسی کار کنی

خودت مستقل میتونی کار کنی یا تدریسم میتونی بکنی

ینی اینم اینطوریه؟🙁

همسر من ترک تبریز هست خودش وخانوادش از عالی هم عالی تر هستش همه جا خوب وبد داره ولی اکثر ترک های آذر ...

وااااااای🤩🤩🤩 

دلممممم براش رفت ک🥺🥺🥺❤❤❤

مچچچچکرم عزیزم

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

[QUOTE=132869485]جدا؟😯 نامزد من میگع نمیذارم برای کسی کار کنی خودت مستقل میتونی کار کنی یا تدریسم میتونی بکنی ینی .خب بستکی داره اونا اینجوری بودن به قول دوستمون خوب و بد هست ولی شما از همین اول حرفاتو بزن