2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم شمالی هستین؟ کورد آذربایجان چی؟

نه من تهرانیم

کرد اذربایجان شناخت ندارم

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

جووووون🤩 حالا ک همه تون هستید بگید مردای تبریزی چ جوری ان؟؟؟ 

دوس پسرم تبریزیِ من ترک نیستم خودم😴😴😴😴

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
جووووون🤩 حالا ک همه تون هستید بگید مردای تبریزی چ جوری ان؟؟؟  دوس پسرم تبریزیِ من ترک نیستم خ ...

همسر من ترک تبریز هست خودش وخانوادش از عالی هم عالی تر هستش همه جا خوب وبد داره ولی اکثر ترک های آذربایجان بسیار بافرهنگ وزن دوست هستن وعروس رو مثل دختر خودشون میدونن 

اکثرا قدبلند وچشم ابرو مشکین غیرتی وهمسر دوست یکمم موقع عصبانیت خیلی ناجور میشن 😄خودم کوردم از روی ...

آره خوشتیپ و چهارشونن😍😍

ینی چجوری میشن موقع عصبانیت؟اهل مشورت با زنشون هستن تو زندگی؟؟

من عشق اولم کورد بود☺

ادمای خوبین خوشتیپن بیشترشون مهربونن از دخترای زرنگ و خوش اندام خوششون میاد چون دخترای کورد هم ماشالله خیلی زیبا و جذابن

اونا بیشتر ازدواجای فامیلی میپسندن

عاشق لهجشونم کاش منم کورد بودم..

شاید ایطوری ب عشقم میرسیدم..

بگذریم

درکل ادمای. خوبین همه جا خوب و بد داره

خدایا میخوام بگم شکرتا...                                                   میترسم فکر کنی تیکه میندازم