2777
2789
عنوان

خانما یه سوال

205 بازدید | 26 پست

من الان ماه سوم بارداری هستم الان میبینم چندین لکع خون اومده چیکار کنم

اوف خدایا وقتی میای اینجا فقط باید تند تند برا حاجت بقیه صلوات بفرستی😫😫😟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خون روشنه؟به دکترت زنگ بزن شیاف مصرف کن

نه خون کثیف هست اول پریودی شبیه اونه تا حالا دوبسته مصرف کردم 

دکتر.

شیافت پروژسترون400

استراحت

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
عزیزم سریع ب مطب پزشکت مراجعه کن  اگه نیست حداقل ی تماس بگیر فعلا ااستراحت مطلق داشته باش ک ...

فقط یخورده بیشتراز همیشه کارکردم😭😭😭😭

حالا نگران نباش جان دلم  با پزشکت مشورت کن حتما  فعلا هم گفتم استراحت مطلق

زنگ میزنم جواب نمیده چشم حتما

من دوتا بچه دارم برای هر دوشون خونریزی داشتم دکتر بهم شیاف داد برام کافی نبود دیگه آمپول پرژسترن است ...

یعنی مشکلی نیست

برای من رحمم دوشاخ هست تا سه ماه استراحت مطلقم وآمپول استفاده میکردم تا نیفته بعد از سه ماه خوب میشد ...

خدا براتون حفظ شون کنه

دو بسته چی؟ اگه منظورت نوار بهداشتیه زیاده حتما شیاف استفاده کن زنگ بزن شوهرت بخره بیاره شیاف پروژسترون یا شیاف سیکلوژست هم بهش میگن 

نگران عوارض هم اصلا نباش من بخاطر سقط هام توی بارداری سوم از هفته چهارم بارداری که فهمیدم باردارم هر شب شیاف استفاده می کردم تاااااااااا هفته ۳۶ بگو شوهرت بخره بیاره 

استراحت کن پاهات رو بالا نگه دار از زیر بااسن بالا نگه دار زیر شکمت رو هم کمربند بارداری یا چادر ببند شکمت بیاد بالا فکر پله رو هم از مغزت بیرون کن

جفتت که سر راهی نیست؟