2777
2789
عنوان

کیامرغ مینا دارن؟؟؟بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 60 پست
کلا همه پرنده ها همینن ، عزیزممم باحالن که 😍😍😂

آره ولی مرغ مینا باید بیرون از قفسم باشه

میره اینور اونور بعدم که......

نگم برات

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

من داشتم فرار کرد 

غذای مرغ مینا هس میخری

سیب و هویج و کاهو هم میخورن

نوکش خیلی تیز بود همه مون زخمی میکرد 

توالتش هم کامپیوتر من بود 

کل کامپیوترو میزش رو پی پی میکرد 

لطفا لایک نکـنیـد 🐻🍭🍫🍓🐣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال ما همه چی میخورد اما خیلی وراج بود عاشق مادرشوهرم بود همش میرفت ب مادرشوهرم میگفت بوس بده، بعد نوکشو میذاشت رو لباش. انقدر صداش میکرد مامان مامان ، تا مادرشوهرم جوابشو میداد اونم کلی قربون صدقه مادرشوهرم میرفت‌. خیلی دوسش داشتیم جزو خانوادمون شده بود، ۱۳فروردین گمش کردیم🥺

عشقن فقط خیلی نمک نشناسه و ب هیچ عنوانم دلت نمیاد دیگه بدیش ب کسی تا اخر عمرش نگهش میداری اگر مرغ ...

داری؟

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن

من مرغ مینا داشتم خیلی اهلی شده بود همه چی میخورد از اقایون زیاد خوشش نمیوند.فقط من رو دوست داشت ازادش که میکردم میومدم کنارم سر شام یا ناهار نان خشک میریختم جلوش میخورد همسرم نزدیکش میشد فرار میکرد.

چرامیگی وحشی یعنی نوک میزنه ؟؟؟

راستش بیشترشون اره

ولی عادت میکنی

عشق منن بعضی وقتها ناراحته گوشه لب یا گوشه چشم میزنه

یا گوشتو یا روی دستت

البته همشون اینطور نیستن

خیلی پرنده حساسیسه با صدا بلند باهاش حرف بزنی یا بی محلی کنی

ممکنه یه انتقاگ کوچولو بگیره😁😁😁😁

بعد دعواش میکنی اروم میشه😍

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مال ما همه چی میخورد اما خیلی وراج بود عاشق مادرشوهرم بود همش میرفت ب مادرشوهرم میگفت بوس بده، بعد ن ...

اخی خداصبرتون بده😀

راستش بیشترشون اره ولی عادت میکنی عشق منن بعضی وقتها ناراحته گوشه لب یا گوشه چشم میزنه یا گوشتو ی ...

خیلی جالبن خیلی فهمیده ان نه؟

رفتم براش یع روز قطره ویتامین بخرم برگشتم دیدم تو قفس داشته در ورودی رو نگاه میکرده منتظر من بوده همونجوری مرده بود ..تا یک هفته گریه میکردم .اخه مرغ مینا خیلی هاشون یه بیماری میگیرن به خاطر دون پارس هستش که میخورن به مرور زمان بیماره حنجره میگیرن.البته بعضی هاشون

رفتم براش یع روز قطره ویتامین بخرم برگشتم دیدم تو قفس داشته در ورودی رو نگاه میکرده منتظر من بوده هم ...

😭😭😥

داری؟

اره ۷سالشه

از وقتی ازدواج کردم پیش مادر پدر و خواهرمه

ولی وقتی منو میبینه انقدر ذوق میکنه

عشق منه

فقط هم منو نوک میزنه با بقیه کار نداره😁ولی عاشقشم

انقدر دلتنگش میشم دلتنگ خواهرم نمیشم😞😢

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خیلی جالبن خیلی فهمیده ان نه؟

اره انقدر باهوشن حد نداره

من وقتی خریدم ۱-۲هفتش بود هنوز بلد نبود دون بخوره

براش لقمه میگرفتم😝😁😍

اگر میخری قبل دون خور شدن بخر😍