الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مال ما همه چی میخورد اما خیلی وراج بود عاشق مادرشوهرم بود همش میرفت ب مادرشوهرم میگفت بوس بده، بعد نوکشو میذاشت رو لباش. انقدر صداش میکرد مامان مامان ، تا مادرشوهرم جوابشو میداد اونم کلی قربون صدقه مادرشوهرم میرفت. خیلی دوسش داشتیم جزو خانوادمون شده بود، ۱۳فروردین گمش کردیم🥺
من مرغ مینا داشتم خیلی اهلی شده بود همه چی میخورد از اقایون زیاد خوشش نمیوند.فقط من رو دوست داشت ازادش که میکردم میومدم کنارم سر شام یا ناهار نان خشک میریختم جلوش میخورد همسرم نزدیکش میشد فرار میکرد.
رفتم براش یع روز قطره ویتامین بخرم برگشتم دیدم تو قفس داشته در ورودی رو نگاه میکرده منتظر من بوده همونجوری مرده بود ..تا یک هفته گریه میکردم .اخه مرغ مینا خیلی هاشون یه بیماری میگیرن به خاطر دون پارس هستش که میخورن به مرور زمان بیماره حنجره میگیرن.البته بعضی هاشون