2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین تجربیاتتون از قرص لتروزل رو بهم بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه موقع اقدام مصرف کرد ؟؟؟؟؟ ببخشید خ سوال پرسیدم

نه عزیزم اشکال نداره سوال  بپرس   نمیدونم موقع اقدام رو   ولی همه ی دکترا  میگن از شب سوم یا از شب پنجم بخورین    من شب سوم خوردم  و شبای ۱۲ و ۱۴ و ۱۸پریود  نزدیکی داشتم

خداکنه عزیزم خیلی دوست دارم پسر داشته باشم ،انشالله هرچی از خدا میخایی بهت بده

دعات میکنم ان شاالله که مصلحت خدا با خواسته دلت یکی باشه ،شمام مزاج گرم بدنتو تقویت کن قبل از بارداری خرما وعسل حتما بخور ویه چیزه دیگه اینه که چیزهای شور محیط بدنتون رو برای پسر دار شدن اماده میکنه میدونم مضره ولی اگه پسر میخوای چیپس وپفک بخور ولی بعد از بارداری مراقب فشار خونت باش 

ما ملت امام حسینیم💚💚
واس من دوقلو دختر شده

خدا براتون نگه داره تو پست های قبلی هم گفتم بسته به محیط بدنتون هم هست که قلیایی باشه یا اسیدی ،برای شما اسیدی بوده ، من عاشق دوقلوها هستم خیلی جذابن 

ما ملت امام حسینیم💚💚
خدا براتون نگه داره تو پست های قبلی هم گفتم بسته به محیط بدنتون هم هست که قلیایی باشه یا اسیدی ،برای ...

قبل بارداری کلی بدنامه ریخته بودم برای پسر دار شدن    کلی چیزارو رعایت کردم  ولی تا خدا نخواد این اتفاق ها نمیفنته خدارو شکر  فقط سالم باشن و به موقع به دنیا بیان

قبل بارداری کلی بدنامه ریخته بودم برای پسر دار شدن    کلی چیزارو رعایت کردم  ولی تا خ ...

این حرفتون که کاملا درسته همه چیز دست خدای بزرگه ،سلامتی مهمترین چیزه، از بارداریتون لذت ببرین ان شاالله به سلامتی زایمان کنین 

ما ملت امام حسینیم💚💚