2777
2789

مزوتراپی برای لاغری نیست اصلا 

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزوتراپی برای جای جوش ولک و جوانسازیه برای لاغری صورت نیست.راهکاری دارید بگید منم میخوام لاغر کنم صورتمو

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یکی از روش هاست عزیزم علاوه بر جوان سازی

ن من انجام میدم کی گفته

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
کار از بخور گذشته صورتم خیلی تپله

چندکیلویی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
۶۰کیلو با قد ۱۶۸ نرماله ارثی صورتامون چاقه

خوبه ک 

اینقد دنبال راه چاق شدن صورت میگردن پیدا نمیکنن 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سرچ کن گلم با دستگاه ونوس ویوا برای لاغری هم هست

آهان دستگاهی که گفتیو نمیدونستم حالا بجز اون راهکار دیگه ای هست؟ فکرنمیکنم اون زیاد محسوس باشه تغییرش

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

عزیزم یک سرچ راحت تو گوگل کارب نداره

خخخخ گلی من الان ۴جلسه رفتم مگه هرچی تو گوگل مینویین باید باور کرد

اتشالله بری جواب بده پولتم هدر نشه 

آهان دستگاهی که گفتیو نمیدونستم حالا بجز اون راهکار دیگه ای هست؟ فکرنمیکنم اون زیاد محسوس باشه تغییر ...

روش هایفو هم هست سوخت و ساز و با تزریق میبرن بالا و با دستگاه حرارت میدن اب میشه میخوام ببینم کسی تجربه داره یا نه از شر لپ و غلغب خلاق شم