2777
2789
عنوان

یه سوال🤔

148 بازدید | 29 پست

من خیلی ب ارایش علاقه  دارمو همیشه روصورتم ارایش هست. ولی بعضی وقتا هوس میکنم ک خیلی ساده و ملایم ارایش کنم. اون لحظه ک ارایش میکنم خیلی خوبما ولی وقتی مثلا ازمهمونی برمیگردیم عین روح میشم. مداد چشمم کلا محو میشه. کرم یا پنکک هرچی بزنم رو صورتم میماسه . رژم کلا نیست میشه😑

واقعا چرا ؟؟ براهمین همیشه ترجیح میدم پررنگ بمالم😁

آرایش ملایم اصلا رو صورتم موندگار نیس☹

کسی مثل من هست؟ 

لوازم ارایشتون کیفیت نداره

بیاین لوازم ارایش بدم زیر بارون پاک نشه

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

خیر عزیزم از فیکساتور آرایش استفاده کن من اصلا آرایش نمی کنم اما وقتی یه مهمونی مهم یا عروسی دعوت میشم خیلی ملایم آرایش میکنم و در آخر از فیکساتور آرایش اسپری می کنم روی صورتم 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرروزارایش میکنی?منکه معتادشدم هرروزمیکنم یه روزنباسه اعتمادبنفسم صفره. زشت نیستم همه بهم میگن خیلی خوشکلی ولی به آرایش عادت کردم توام 

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
هرروزارایش میکنی?منکه معتادشدم هرروزمیکنم یه روزنباسه اعتمادبنفسم صفره. زشت نیستم همه بهم میگن خیلی ...

واااای منم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خیر عزیزم از فیکساتور آرایش استفاده کن من اصلا آرایش نمی کنم اما وقتی یه مهمونی مهم یا عروسی دعوت می ...

منم فیکساتور دارم ولی اصلا ازش استفاده نکردم واقعا خوبه؟

لوازم ارایشتون کیفیت نداره بیاین لوازم ارایش بدم زیر بارون پاک نشه

جدی توروخدااسم کرم پودره با خط لبت ورژت بگو

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
جدی توروخدااسم کرم پودره با خط لبت ورژت بگو

بخدا من پسرم 😂

فروشنده ام 😂

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
منم فیکساتور دارم ولی اصلا ازش استفاده نکردم واقعا خوبه؟

برند مک عالیه سال هاست استفاده می کنم 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
بخدا من پسرم 😂 فروشنده ام 😂

ای توروحت

خب راهنمایی کنید دیگه چه مارکی خوبه 

تو خودت هرروزازچه کرم پودری استفاده میکنی

خیر عزیزم از فیکساتور آرایش استفاده کن من اصلا آرایش نمی کنم اما وقتی یه مهمونی مهم یا عروسی دعوت می ...

فیکساتور مثل الکل هست.

آرایش رو پاک میکنه 😐