2777
2789

امروزبرای پسرم واکسن زدم،،تب داره وبی قراره ازصبح درازکش بغلم بوده وگریه کرده حالابایدتاصب بیداربمونم خداکنه فردابهتربشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چهار ساعت استا بده بهش من نیم ساعت قبل واکسن  دادیم پسرم اصلا گریه و بی قراری نکرد خداروشکر تبش هم فقط چهار پنج ساعت بود

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

من پنجم داره. وای استرس دارم واکسنای قبلش تب چهل درجه تا سه روز داشت وای از این  

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
هر چهار ساعت استا بده بهش من نیم ساعت قبل واکسن  دادیم پسرم اصلا گریه و بی قراری نکرد خداروشکر ...

منم قبلش دادم بهش،،هرچهارساعتم دارم میدم اصلاپاشوجم نمیده،،کلابدواکسنه ازاول

من پنجم داره. وای استرس دارم واکسنای قبلش تب چهل درجه تا سه روز داشت وای از این    

اگه تب بالای چهل داره بعدواکسن به بهداشت اطلاع بدین به جای سه گانه دوگانه میزنن ولی توسه نوبت تکرارمیشه فک کنم

منم قبلش دادم بهش،،هرچهارساعتم دارم میدم اصلاپاشوجم نمیده،،کلابدواکسنه ازاول

آها اره پسر من خداروشکر با اون واکسن ها هم زیاد تب نکرد 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
اگه تب بالای چهل داره بعدواکسن به بهداشت اطلاع بدین به جای سه گانه دوگانه میزنن ولی توسه نوبت تکرارم ...

دیگه چاره ندارم سه بار تو این وضعیت کجا ببرمش 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍