2777
2789
عنوان

لطفا بیاید کمکم کنید حاملگی جدایی بی خبری

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 89 پست

تاپیک هاتو خوندم

ب نظرم بچه رو سقط کن نذار بفهمه چون اون ک ترک نکرده ناس رو

بچه بیاد مشکلات هزار برابره

اون موقع تازه اول بدبختیهاته

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
چرا قهر کردی؟چرا میخوای جدا بشی؟چندساله ازدواج کردی؟

۱۹ سالمه 

تازه شده یسالو نیم ک عروسی کردیم 

فک میکردم معتاد شده چون ناس دیدم توی جیبیش دعوا کردم گزاشتم اومدم تاپیک قبلیم زدم مشکلمو دوس داستی بخون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹ سالمه  تازه شده یسالو نیم ک عروسی کردیم  فک میکردم معتاد شده چون ناس دیدم توی جیبیش د ...

نمیتونی ترکش بدی؟خودش ترک نمیکنه؟شوهرت چندسالشه،بنظرم باهاش صحبت کن اول ولی خبر بارداریتو نگو ببین حرف اخرش چیی؟

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
فهمیدم ناس میکشه یه نوع مواده ک میزارن زیر زبون شادمیشن بنظرتون وقتی بفهمه حاملم عکس العملش چیه؟

خواهری نمیگم طلاق بگیر ولی عاقلانه فک کن یه بچه روهم بدبخت نکن. کمترکسایی که معتاد میشن نمیتونن ترک کنن.من خودم شوهرم سنگ کارنماانجام میده کارگراش اکثرافغانی هستن میگه همشون ناس میخورن میگفت گفتن این نباشه مانمیتونیم ازجامون بلندشیم. ناس خیلی بده.میگفت روزی ۳بارمیخورن بعدانرژی میکیرن کارمیکنن 

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
نمیتونی ترکش بدی؟خودش ترک نمیکنه؟شوهرت چندسالشه،بنظرم باهاش صحبت کن اول ولی خبر بارداریتو نگو ببین ح ...

با اون نمیشه حرف زد نمیخام دیگ غرورم خدشه داربشه 

مامانم میخاد عکس ازمایشمو بفرسته بهش بگه خانومت حاملست بعد از این ک بچت ب دنیا اومد میای بر میداری میبریش میدی ب بابات ک ب دخترم میگ طلاق بگیر خوشحال میشم تابرات بزرگش کنه

خواهری نمیگم طلاق بگیر ولی عاقلانه فک کن یه بچه روهم بدبخت نکن. کمترکسایی که معتاد میشن نمیتونن ترک ...

😭😭😭😭خیلی ناراحتم اون ی بچست ک خدا بهم داده گناه داره بخواد سقطش کنم 

با اون نمیشه حرف زد نمیخام دیگ غرورم خدشه داربشه  مامانم میخاد عکس ازمایشمو بفرسته بهش بگه خان ...

نمیدونم والا میترسم با باردار بودنت ببرتت خونه بدتر بهت سخت بگیره و اذیتت کنه.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

به نظرم نگو فعلا

میخای 9 ماه سختی بکشی بچه رو ببری تحویل بدی

منم تقریبا تو شرایط تو بودم

الان پشیمونم که بچه رو نگه داشتم

چون همش به طلاق فکر می کنم و سرنوشت بچم

ای آرزوی گمشده مهمان کیستی....؟