2777
2789

ازچندماهگی غذادادن وشروع کردی

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا پسر من ۱۸ماهشه ن شیر میخوره ن غذای درست و حسابی.دیروز بردم واکسن داشت ک و زنش کنه.نمیدونم برا وزن گیری بچه چی خوبه اگه کسی تجربه داره ب منم بگه ممنون میشم

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀

هیچ راهی نداره مگه اینکه خودش درس بشه

دختر منم ۱۳ ماهشه کته یا برنج و گوشت و....له میکنم با پشت قاشق مث قلقلی گردش میکنم میذارم جلوش گاهی چن تاش میخوره 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
پسرمنم تواون سن اونجوری بود.البته الانم گاهی میخوره گاهی نه.

دیوونم کرده ینی بخدا 13ماهه چیزی به اسم خواب درست حسابی ندارم میخام ازشیربگیرم امانمیدونم چجوری

بچه ای که بدغذا باشه از شیر هم بگیریش غذا خور نمیشه 

دختر بزرگم چهار سال و نمیشه تازه سه چهار هفته هس اشتهاش بهتر شده 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

پسرمنم همینطور بود نزدیک دوسالگیش که وحشتناک بود شیرم نداشتم اما ول کن نبود از شیر که گرفتمش شیر گاو بهش دادم حالا اونو ول کن نیست البته غذا میخوره ولی شیر هم خیلی میخوره هرچند دخترشماخیلی کوچیکه

دختر منم 21ماهشه همش شیر میخوره غذاهم سیب زمینی سرخ کرده برنج سفید کباب به غیر ایناهم چیزی نمیخوره&n ...

چجوری ازشیر میگیریش ؟؟؟دخترم هریک ساعت یکبار میاد میخابه روپام که شیربدم بهش