2777
2789
عنوان

درد تخمدان بعد نزدیکی

30174 بازدید | 28 پست

سلام میشه کمک کنید من دیشب اقدام داشتم برای بارداری از صب تا حالا تخمدان سمت چپم درد میکنه ممکنه بخاطر لقاح باشه یا عادیه؟؟ قبلا اینجور نمیشدم

کیست داری احتمالا 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دارم ولی قبلا درد نداشتم 

اون احتمالا داره بزرگ میشه بعد کیست درمان کن بعد اقدام کن اینجور باردار نمیشی اگه بشی با کیست باردار میشی که خیلی اذیت میشی 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
پس برا چیه ؟

برا کیستت فقط من داشتم میدونم چجوریه دقیقا 

شما دارو چی مصرف کردی کیستت برطرف بشه؟

من دارو مصرف نکردم نمیدونم چجوری کیستم برطرف شد پنج سال داشتم دوبارم ترکید