2777
2789

سلام من تقریبا ۹ روز قبل از موعد پریودم بی بی چک هام مثبت شدن و البته پلی کیستیکم که قرار شد برم ای یو ای ولی با این اوضاع قرنطینه نشد ، و یادمه همش گرمی میخوردم سیاهدانه و دارچین و پیاز درمان 

و اینکه خیلی زود بی بی چکم مثبت شد ، الان ۴ روز به موعد پریودم مونده بنظرتون ازمایش بدم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بادکش گرم تخمدان کردم

اونکه منفیه

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

اسی اون خط که ماله حامله شدنه انگاراونطرف پررنگ تره یعنی آبش پخش شده?

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
اسی اون خط که ماله حامله شدنه انگاراونطرف پررنگ تره یعنی آبش پخش شده?

نه پخش نشده از این بی بی های خودکاری بود 

برای خودم کاملا مثبت بود حتی دوتا مارک مختلف زدم مثبت شد