من یک ساله ازدواج کردم و واقعا خسته شدم از بس خودمو موظف دونستم برم سر کار البته همسرم اصلا اصراری نداره و حتی میگه نرو ولی زورم نمیکنه ولی خودم یه حسی دارم که انگار ناراحتم
میشه بگید خانم های خانه دار چجوری این حس خلا رو در خودتون پر میکنید احساس رضایت مندی تون چجوریه؟؟؟
[QUOTE=132715903]من حدود یازده سال شاغل بودم.. الان یه سال و چندماهه خانه دار... هیچ چی رو با خانه د ...
خب من سه تا بچه دارم که تقریبا یک سوم وقتمو بهشون اختصاص میدم.. کمتر از یک سوم هم به خونه و کاراش میرسم.. ما بقیه وقتم ماله خودمه.. خونه دوستان میرم.. دوره های مختلف خانومانه دارم.. شیرینی کیک درست میکنم.. خیلی خوبه به نظرم...
خب من سه تا بچه دارم که تقریبا یک سوم وقتمو بهشون اختصاص میدم.. کمتر از یک سوم هم به خونه و کاراش می ...
وای عزیزم توکه حسابی وقتت شلوغ شوا چند سالتونه سه تا بچه دارید چه بامزه😍 اره شما ها که بچه دارید خب معمولا سخته واقعا نمیشه اصلا من بچه هم ندارم اخه یک ساله تازه ازدواجکردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قربونت برم ، من ۵ سال تو ی شرکت مدیر برنامه ریزی بودم ، حسابی سرم شلوغ بود ، ی شغل که هیجان و استرس زیادی داشت اما من دوست داشتم ، از اون موقعیت اومدم نشستم تو خونه ، بدون هیچ هیجانی ، بدون هیچ هیاهویی، واقعا خسته شدم از بیکاری
وای عزیزم توکه حسابی وقتت شلوغ شوا چند سالتونه سه تا بچه دارید چه بامزه😍 اره شما ها که بچه دارید خ ...
من ۳۳ سالمه.. یکم شرایطم خاصه عزیزم.. من ازدواج دوممه.. ،😊😊😊😊خودم یه دختر ۷ ساله از ازدواج قبلیم دارم.. دو تا پسر ۸ و ۱۳ ساله هم شوهرم داره.. همه با هم زندگی میکنیم. همسر قبلی شوهرم فوت کردن...
من ۳۳ سالمه.. یکم شرایطم خاصه عزیزم.. من ازدواج دوممه.. ،😊😊😊😊خودم یه دختر ۷ ساله از ازدواج قبلیم ...
ای جان خیلی هم عالی چه خوب که حتی بچه های همسرتونم نگه میدارید خیلی جالبه خدا قوت واقعا اره خیلی وقتتون پره 😍راستی بچه های همسرتون مثه مادر شمارو قبول دارن وای چه جالب من فقط این چیزا رو تو فیلم ها دیده بودم😅😅😅
ای جان خیلی هم عالی چه خوب که حتی بچه های همسرتونم نگه میدارید خیلی جالبه خدا قوت واقعا اره خیلی وقت ...
قربونت برم عزیزم... آره.. بم میگن مامان و خیلی بیشتر از باباشون سمت منن.. خدارو صد میلیون بار شکر مهر دو طرفه تو وجودمون گذاشته.. من واقعا پسرای شوهرمو دوست دارم از ته دل.. همه مار براشون میکنم.. منکر اینکه دختر خودم یه چیز دیگه ست و عشقم بهش دیوانه واره نیستم... اما پسرامم خیلی خیلی دوست دارم...
عزیزم میخونم اگه فرصت کنم ایشالا که به خوبی گذشت دیگه...
آره خداروشکر.. الان پنج سال از طلاقم میگذره... دو سالم هست که ازدواج کردم.. دخترمم که یه شب تو این سالها ازم جدا نخوابید... رابطه شوهرم و دخترمم خیلی خوبه... الحمدلله هذا لطفش و همه جوره شامل حالم کرد