2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار و شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 41 پست
دقیقاااا منم از این که در امد جدا ندارم دارم افسردگی میگیرم 

عزیزم روحیات آدما متفاوته ، من مشکل مالی ندارم ، آدم مادی گرایی هم نیستم ، اما شغلم و درآمدم بهم اعتماد به نفس میداد ، ی حسی بین همه خانما هست که دلشون میخواد خاص باشن و... یکی به ظاهرش میرسه یکی به خونه و زندگیش و... من همه اینارو انجام دادم ولی هیچ وقت احساس نکردم خاصم ، اما شغل و تحصیلات بهم اعتماد بنفس میده ، بخاطر همین شده نیمه وقت کار کنم حتما کار میکنم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا الان کلاس هایی که دوست دارم‌میرم البته قبل کرونا ولی حس میکنم جلو شوهرم سربلند ترم اگه در ...

بنظرم کار نیمه وقت یا تو خونه یا یه جوری که تایم کمتری از آدم بگیره بهتره. چون اینجوری که مثل مردا صبح تا شب سرکار باشیم واقعا خوب نیست و از خانه داری میندازتمون. همه مردا یه زنی که به خونه زندگیش میرسه رو بیشتر دوست دارن تا اینکه درامد داشته باشه. 

به قدری احساس پوچی میکنم که بچه دارم بشم باز کار میکنم ، فوقعش ی پرستار میگیری ، یکی میاد واسه نظافت ...

شمام مثه منید من بچه ندارم و‌قصدشم اخه ندارم اصلا 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
عزیزم روحیات آدما متفاوته ، من مشکل مالی ندارم ، آدم مادی گرایی هم نیستم ، اما شغلم و درآمدم بهم اعت ...

آفرین دقیقا همین که میخواستم بگم فقط به خاطر پولش نمیگم دقیقا اعتماد به نفس بهم میده به خاطر همین اردیبهشت کنکور ارشد دارم و دنبال کارم امیدوارم پیدا کنم 

بنظرم کار نیمه وقت یا تو خونه یا یه جوری که تایم کمتری از آدم بگیره بهتره. چون اینجوری که مثل مردا ص ...

پس من چرا تا حالا فکر میکردم مردا به خانمی افتخار میکنن که در امد داره 😂نمیدونم چرا اینجوزی فکر میکردم اره احتمالا بعد کرونا کار تدریس انجام بدم تو‌مدرسه تقریبا پاره وقته ولی در امدش خب کمه ولی بهتر از هیچی

پس من چرا تا حالا فکر میکردم مردا به خانمی افتخار میکنن که در امد داره 😂نمیدونم چرا اینجوزی فکر میک ...

خب درامد امتیازه ولی بعد از خانه داری!

آره کار پاره وقت بهتره اگر درامدش خیلی براتون مهم نباشه

موفق باشی🌺

پس من چرا تا حالا فکر میکردم مردا به خانمی افتخار میکنن که در امد داره 😂نمیدونم چرا اینجوزی فکر میک ...

درست فکر میکردی ، طرز فکر آقایون عوض شده دیگه کار خونه مثل سابق به زن ارزش نمیده ، توجه کنی اکثر خانمای خونه دار کارگر میگیرن ، اکثریت سبزی و... آماده میخرن ، دیگه کار خونه افتخار زن نیست ، اتفاقا تو این شرایط اقتصادی کمک خرج باشی افتخاره ، خیلی دیدم دوستام که خونه دارن ، خیلی هم خانمای باسلیقه و... اما میگن متوجه میشیم که همسرمون به دوستشون که خانمش شاغله حسادت میکنه ، و غیر مستقیم میفهمونه که مفید نیستیم 

درست فکر میکردی ، طرز فکر آقایون عوض شده دیگه کار خونه مثل سابق به زن ارزش نمیده ، توجه کنی اکثر خان ...

منم همچین حسی داشتم تا الان دقیقا چون ببین مثلا زمان مادر یا مادربزرگ‌ما ترشی خونگی و مربا چمیدونم‌سبزی خونگی اماده کردن برای خانم افتخار بوده طوری که اینقدر مامان بزرگ‌من‌عادت کرده هنوز با این که ۸۰ سالشه خودش رب و مربا و‌... شو درست میکنه دیگه عادت کرده ولی الان هراران چیز آماده و‌تمیز موجود هست... البته همسر من به شدت از اوناست که من مثلا یه کیک خونگی کوچیکم‌درست میکنم ذوق میکنه هنوز اون مدلی ولی خب با برنامه ریزی میشه هم کار بیرون‌کنم هم‌خانم‌خونه با سلیقه ای باشم دیگه