2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار و شاغل

281 بازدید | 41 پست

من یک ساله ازدواج کردم و واقعا خسته شدم از بس خودمو موظف دونستم برم سر کار البته همسرم اصلا اصراری نداره و حتی میگه نرو ولی زورم نمیکنه ولی خودم یه حسی دارم که انگار ناراحتم 

میشه بگید خانم های خانه دار چجوری این حس خلا رو در خودتون  پر میکنید احساس رضایت مندی تون چجوریه؟؟؟

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی با خانه داری احساس خلا میکنید؟؟ چرا؟؟

نه عزیزم قطعا همه اینجوری نیستن من اینجوریم 

نمیدونم همش فک میکنم وقتم‌درست نمیگذره فقط با خانه داری البته اصلا حس درستی نیستاااا

من شاغل بودم از اول اسفند سر کار نرفتم ، خیلی احساس خلا میکنم ، کرونا بره دوباره میرم سر کار ، خیلی احساس پوچی میکنم ، احساس میکنم مفید نیستم ، اینکه درآمد ندارم هم بی تاثیر نیست ، با وجود اینکه الان مشکل مالی ندارم اما خیلی ناراحتم که دیگه درآمد ثابت ندارم

من حدود یازده سال شاغل بودم.. الان یه سال و چندماهه خانه دار... هیچ چی رو با خانه داری عوض نمیکنم... کار بیرون و خونه با هم آدم رو از پا درمیاره.. البته این نظر منه... قطعا برای خیلی ها بر عکسه

نه عزیزم قطعا همه اینجوری نیستن من اینجوریم  نمیدونم همش فک میکنم وقتم‌درست نمیگذره فقط با خان ...

من دقیقا برعکس شما وقتایی که کار میکنم همش اعصابم بهم میریزه دوست دارم بشینم خونه و به کارای مورد علاقم و به خودم برسم و چیزای جدید یاد بگیرم که وقتی سرکارم وقتشو ندارم

من شاغل بودم از اول اسفند سر کار نرفتم ، خیلی احساس خلا میکنم ، کرونا بره دوباره میرم سر کار ، خیلی ...

دقیقاااا منم از این که در امد جدا ندارم دارم افسردگی میگیرم 

اره واقهت با بچه سخته 

به قدری احساس پوچی میکنم که بچه دارم بشم باز کار میکنم ، فوقعش ی پرستار میگیری ، یکی میاد واسه نظافت،  من تو خونه بمونم پوسیدم ، واسم مثل ی کابوسه

به نظرم اگه نیاز مالی نداری و از کارت راضی نیستی نرو. من بعد از ازدواج دیگه نرفتم. هیچ احساس خلایی درکار نیست. به علاقمندی هات برس. پس انداز کن. از همسرت هم ماهانه پولی طلب کن که به خاطر نبود حقوق ماهیانت ناراحت نشی. خانه دار که بشی، مخصوصا وقتی بچه بیاد متوجه میشی که چقدر مشغولیتت از زمانی که سر کار می رفتی بیشتره.

[QUOTE=132715903]من حدود یازده سال شاغل بودم.. الان یه سال و چندماهه خانه دار... هیچ چی رو با خانه داری عوض نمیکنم... ...[/QUOTE خیلی ها اینو بهم میگن درسته مطمانم خسته میشم از نظر جسمی فقط الان از نظر روحی نمیدونم چرا اینجوریم شاید چون‌من بچه ی آخرم و هر سه خواهر بزرگم شاغلن ... البته مقایسه خوب نیست 

الان با خانه داری چی کارا میکنی که وقتت برات مفید باشه 

من دقیقا برعکس شما وقتایی که کار میکنم همش اعصابم بهم میریزه دوست دارم بشینم خونه و به کارای مورد عل ...

منم دقیقا الان کلاس هایی که دوست دارم‌میرم البته قبل کرونا ولی حس میکنم جلو شوهرم سربلند ترم اگه در امد داشته باشم ...

اگر نگران کسب درآمدی، کار در منزل برای خودت جور کن. من خودم سفارش می گیرم و تو خونه ویرایش می کنم. به حدی کار خونه و بچه مشغولم می کنه که همش برای تحویل کارهای مرذم استرس می گیرم.

به نظرم اگه نیاز مالی نداری و از کارت راضی نیستی نرو. من بعد از ازدواج دیگه نرفتم. هیچ احساس خلایی د ...

بچه اصلا دوست ندارم ساید تا خیلی سال دیگه همسرم پول میده بهم پس اندازم میکنم 

اره باید خودمو به خاطر چیزایی که دست من‌نیست اذیت نکنم دیگه ...