2777
2789

سلام خانوما 

من مامانم از دیروز تنگی نفس خفیف دارن و دست و کتف چپشون درد میکنه

هر از گاهی اینجوری میشن چند ماه قبل هم که خبری از کرونا نبود این علائمو داشتن

امروز زنگ زدم 4030  گفتن ممکنه کرونا خفیف باشه خیلی ترسیدم واقعا... 

خود مامانم میگفتن ممکنه مال قلبشون باشه اما این حرف کارشناس خیلی منو ترسوند

بنظر شما ممکنه از کرونا باشه؟ همچین تجربه ای خدای نکرده از خودتون یا اطرافیانتون داشتین؟ 

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیلی شبیه به هم هستن. پدر من اوایل اسفند با این درد رفت بیمارستان و اول سی تی ریه شدن و وقتی کرونا رد شد، درمان رو برای قلبش ادامه دادن. (سکته قلبی بود)

شما هم ازش،نگذرین به راحتی یه وقت مسئله مهمی نباشه دور از جون

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

والا قلب خیلی سریع دست و کتفو درگیر میکنه

انشالله چیزی نیست

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶
قاعدتا مال قلبه قرصای قلبشونو حتما بهش بدید

اخه قلبشون مشکلی نداشته که قرص داشته باشن

فقط هرازگاهی دچار همین علایم میشدن

فشارشون رو اندازه گرفتین؟؟؟ قرص قلب مصرف میکنن؟؟؟؟ مطب های خصوصی به نظرم مشکلی نداره که. یه چک بشن ...

نه هنوز... نه قرصی مصرف نمیکنن... کلا قلبشون مشکلی نداره فقط گاهی اینجوری میشن و اینکه این چند روز یکم جوش زدن و... 

اگه قبلا هم این تجربه رو داشته کرونا نیست .منم تنگی نفس دارم .ممکنه عصبی باشه .تا حالا قلبشو چکاپ کر ...

امیدوارم

نه مشکلی نداشتن