2777
2789
عنوان

سر دوراهی گیر کردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اونیکه دوسش ندارم خیلی شرایط چیزاش خوب تره

اونیکه دوسش داری تورو میخاد؟چنددرصد احتمال میدی خانواده ش راضی باشن وبیان خاستگاریت؟

اگه زیر ۵۰ درصده بیخیال شو

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
گیج شدم

به نظر من عشق و بی خیال شو 

عشق کیلو چند بابا 

فردا که ازدواج کردی همه مشکلات زندگی با پول حل میشه 

دیگه عشق کمرنگ میشه 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

کلا دوسش نداری یا چون دلت پیش یکی دیگه اس اینطور احساس میکنی؟؟ اگه مورد دوم جدیه و میخادت و آدم با جنمی هست که یه تکونی به خودش بده و زندگیشو سروسامان بده که روش فکر کن ولی فقط صرف دوست داشتن باهاش ازدواج نکن. عشق فردا روز برات نون و آب نمیشه خواهرجان.مورد دوم رو با کسی درمیون بزار ترجیحا یه مرد مثل داداشت بزار باهاش حرف بزنه مردا حرفای همو خوب میفهمن ببینه به درد زندگی میخوره یا نه؟

آن بهشتی که همه در طلبش معتکف اند، من کافر همه شب با تو به آغوش کشم...❤
واسم اصن پول مهم نیس 

بعدن مهم میشه وقتی دلت لباس یا چیزی میخاد نمیاونی بخری

وقتی خونه شیک ووسیله ایی نیاز داری 

وقتی ماسین خوب میخای زیر پات باشه با عشق این چیزا درست نمیشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
خوب اونیکه دوسش ندارم خیلی شرایط چیزاش خوب تره

به شرایط خوب فکر کن که بهتره ...اگه شرایط خوب نباشه همه آرزوهات به باد میره

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
البته اونیکه دوسش ندارم خیلی پول دارن وشرایط خوبی داره ولی اونیکه دوس دارم ن

عزیزم احساسی تصمیم نگیر.وقتی همه باهاش موافقن یعنی مورد خوبیه پس معطلش نکن.پول چیزکم اهمیتی نیس بعدازازدواج که چشمت بازشدمیفهمی.

منم با عشقم ازدواج کردم ولی از روز بعد ازدواج همه مشکلاتمون شروع شد اینقدر خانواده مزخرفی داشت که من تمام دورانوعقدم و گریه کردم خودشم با اونا همراهی کرد دیگه عشقی نموند وضع مالیشم اصلا خوب نبود خانوادشم همراهی نکردن 

آخه دوسش ندارم ازش خیلی بدم میاد

درحدی باشه بتونی دستش بگیری وخجالت نکشی به اطرافیان معرفیش کنی وتو بازار باهاش قدم بزنی 

عشق بوجود میاد