2777
2789
عنوان

رابطه پیش بچه یکسالو نیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 60084 بازدید | 60 پست
پتووووووو میکشه

بچه میفهمه یه چیز غیر طبیعی جلو چشمشه! 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پتووووووو میکشه

چقدرررر قانع کننده.

نکنید تروخدا.

تو روح و روان بچه تاثیر بد میزاره

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
جلوی چش بچه چجوری یعنی .اون از شما بیشتر میفهمه مطمن باش اگه من بودم کارم به طلاقم بکشه اینکارو نمیک ...

آره به خدا منم همینطور

تنم یخ زد

اه لعنت به مردای ...

ببخشبد استارتر

اسی بچه من یکسال و سه ماهشه همه چیو متوجه میشه حتی ی بار باباس ب شوخی بدون هیچ رابطه ای روم خوابید بغلم کرد از اون روز پسرم رو عروسکاش میخوابه خیلی بده ها

چقدر سخته دوریت نفسم من توبه کردم امیدوارم توم منو بخشیده باشی🙏🙏🙏🙏🙏
تو که میگفتی شوهرت سرده نمیخواد بعد حالا میگی بعد از ظهرا همش ....جمع کنین رختخوابا و دروغاتونو از و ...

😳😳😳😳😳😳

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
هلاک ک نشدین از ش ه و ت عجب ادمایی پیدا میشن  خیلی سخته برات بچرو بخوابونی عصبی شدم 😤😤😤

خدایی شهوت چیکارا که نمیکنه باعث میشه از اینده  بچه گذشت.

برای سلامتی همه نی نی های دنیا صلوات بفرستین لطفا. ❤❤❤خدایا همه طعم پدر و مادری بچشن 👪👪خدایا هیچ بچه ای بدون پدر مادر نباشه💑💑👪