2777
2789
عنوان

رابطه پیش بچه یکسالو نیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 60084 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبا با بچه ت بازی کن نخوابه

روزا خواب بره

یا اصلا یه داروی خواب آور بی ضرر بهش بده 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

😱😱

وااااي چقد زشت

حديث داريم بچه ي نوزاد نبايد صداي نفس كشيدن والدين رو  موقع رابطه بشنوه چون خودش كوچيكه اما روحش بزرگه و باعث ميشه بچه شقي و زناكار بشه در آينده

ديگه يكسال و نيم كه كاملا بزرگ شده

یا صاحب الزمان ادرکنی

واقعاً اون خونه یه اتاق نداره؟ بچه تو حال باشه شما تو اتاق؟ یا برعکس؟ حتتتما باید جلو بچه کارشو بکنه؟ 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

شما‌مادری موظفی مقابل دخترت من بودم چنان درسی ب شوهرم میدادم ک اون‌سرش ناپیدا 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

من که کلا حافظه ام تعطیلههههه ولی رابطه ی پدر مادرمو یادمه البته ۳ سالم بوده تلاشم میکردن بگن اشتباه کردم چقدم ازشون بدم اومد یعنی یه جورایی چندشم شد

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!