خوب بعضی شوهرت سیگارین اما اجازه ندارن زناشون سیگار بکشن . خیلی سخته چون رو روان هست ایشالله خدا به خاطر فندوقت کمکت میکنه.لایک کن ببینم چیکار کردی از وقتی فهمیدی حامله که نکشیدی
عزیزم من سالهاست سیگار می کشم. پسرم الان ۹ سالشه ماه اولی که باردار بودم اصلا نمی دونستم باردار هستم و سیگار میکشیدم بعدش که فهمیدم دیگه لب نزدم جالبه که از دو ماهگی بارداری کلا به بوی سیگار ویار داشتم و عق میزدم. بچه خدا رو شکر سالم به دنیا اومد و مشکلی نبود. هم اراده کردم هم ویارش باعث شد بدم بیاد
خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤