2777
2789
عنوان

سیگاری ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4751 بازدید | 79 پست
عزیزم منم برات دعا میکنم که هرچه زودتر بذاری کنار 🌹💖🌺❤️

مرسی قربونت برم

توی تمام مراحل زندگیت موووفق باشی دوستم❤️😍🙏

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است
سه ماه اول خیلی مهمه چون مغز تشکیل میشه و ممنکن عقب افتاده بشه یا ضریب هوششش کم بشه

😭

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بعضی شوهرت سیگارین اما اجازه ندارن زناشون سیگار بکشن . خیلی سخته چون رو روان هست ایشالله خدا به ...

چرا کشیدم😔😔

مرسی قربونت برم توی تمام مراحل زندگیت موووفق باشی دوستم❤️😍🙏

فدای چشات شمام انشالله بارداری راحت و دوران خوبی رو داشته باشی بچتم صحیح و سالم بیاد بغلت ❤️🌺💖🌹خوشبخت باشی 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
از همین امشب💞

الان دیگه تموم شد دارم میرم بکپم خواهر😂😂

اما چششششم سیگار قبل خواب هم نمیکشم

عزیزم من سالهاست سیگار می کشم. پسرم الان ۹ سالشه ماه اولی که باردار بودم اصلا نمی دونستم باردار هستم و سیگار میکشیدم بعدش که فهمیدم دیگه لب نزدم جالبه که از دو ماهگی بارداری کلا به بوی سیگار ویار داشتم و عق میزدم. بچه خدا رو شکر سالم به دنیا اومد و مشکلی نبود. هم اراده کردم هم ویارش باعث شد بدم بیاد

عزیزم من سالهاست سیگار می کشم. پسرم الان ۹ سالشه ماه اولی که باردار بودم اصلا نمی دونستم باردار هستم ...

دنبال همین جواب میگشتم

مرسی

پس امکانش کمه ک ب جنین لطمه بزنه؟ 

آخه من نمیدونستم ک باردارم و سیگار میکشیدم

الان فقط ترسم اینه ک تاثیر گذاشته باشه روش

عزیزم من سالهاست سیگار می کشم. پسرم الان ۹ سالشه ماه اولی که باردار بودم اصلا نمی دونستم باردار هستم ...

فک کنم ب 1ماه هم نرسیده بارداریم

چون هنوز آزمایش خون ندادم

عزیزم چند سالتونه؟

۱۰ ساله میکشید 

یعنی روزی ی بسته رو میکشید؟!

شوهر منم میکشه 

خودم یکی دوبار امتحان کردم 😅

اما شوهرم مخالف که منم بکشم 

شما شوهرت چیزی نمیگه یا فک فامیل چیزی نمیگن؟

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
عزیزم چند سالتونه؟ ۱۰ ساله میکشید  یعنی روزی ی بسته رو میکشید؟! شوهر منم میکشه  خودم ی ...

28تقریبا روزی 1پاکت

نه شوهرم مخافتی نداشت، الانم میگه واسه خودت بزار کنار. 

ب فک و فامیل هم ک ربطی نداره

28تقریبا روزی 1پاکت نه شوهرم مخافتی نداشت، الانم میگه واسه خودت بزار کنار.  ب فک و فامیل هم ک ...

اها خوبه عزیزم انشالله میتونی راحت بی فکرو دغدغه کنارش بزاری 

نی نی تونم سالم و سلامت بیاد بغلت 😍😍❤

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
اها خوبه عزیزم انشالله میتونی راحت بی فکرو دغدغه کنارش بزاری  نی نی تونم سالم و سلامت بیاد بغل ...

فدات شم عزیزم

ایشالا