2777
2789
عنوان

سیگاری ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4751 بازدید | 79 پست
یواش یواش که وجود بچه رو تو دلت حس کنی دیگه حس مسئولیتی که پیدا میکنی بهت این اجازه رو نمیده که بکشی

همین دیگه

مسألم همینه الان

هنوز حسش نکردم، تا اون زمان ک باورش کنم

سیگار بکشم، خیلی بهش آسیب میرسه؟؟ 

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است
بد بختیم همینه دیگه جفتمون سیگاری هستیم

خوبه که تفاهم دارین  

ببین از دکترت راجب سیگار الکترونیک بپرس

خیلی از اقایون اطرافم بعد سی سال ، ترک کردن با همین

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه مسألم همینه الان هنوز حسش نکردم، تا اون زمان ک باورش کنم سیگار بکشم، خیلی بهش آسیب میرس ...

سه ماه اول

خیلی مهمه

چون مغز تشکیل میشه

و ممنکن عقب افتاده بشه

یا ضریب هوششش کم بشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
بوی سیگار اطرافیان رو اذیت میکنه ولی واسه کسی که خودش سیگاریه خوشاینده.... انشاالله همسرت ترک کنه♥️

مرسی عزیزم خیلی دعا کردم ازش قول گرفتم ولی واقعا ازش دیگه نا امید شدم خدا کنه به عقل بیاد 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
چرا همین که بفکر ترک افتادی یعنی مسئولیت پذیری،من بابام سی سال سیگاری بود دو بار قلبش گرفت بخاطر سیگ ...

بخدا اراده داشه

طرف هروین رو میتونه بذاره کنار، اما سیگار.... 😔

دم بابات گرم❤️

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است
😭😭😭

شوهر من تو این چن روزه ترک کرده ها بهش گفتم سیگاریا زودتر کرونا میگیرن ترسید ترک کرد 

روزی بالای ۵ تا میکشید

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
مرسی عزیزم خیلی دعا کردم ازش قول گرفتم ولی واقعا ازش دیگه نا امید شدم خدا کنه به عقل بیاد 

عزیزم حداقل ازش بخواه تو فضای بسته نکشه که واسه شما هم انقدر ضرر نداشته باشه.....

واسه کسی که سیگار میکشه ضررش بیست درصده برای اطرافیان هشتاد درصد...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
بوی سیگار اطرافیان رو اذیت میکنه ولی واسه کسی که خودش سیگاریه خوشاینده.... انشاالله همسرت ترک کنه♥️

اراده اون از من قوی تره

در شرف ترکه

مرسی عزییییزم بابت آرزوی خوبت❤️❤️

همین دیگه مسألم همینه الان هنوز حسش نکردم، تا اون زمان ک باورش کنم سیگار بکشم، خیلی بهش آسیب میرس ...

آره عزیرم سعی کن نکشی

۳ ماه اول مهمترین تایم برای شکل گیریِ بچس ، شما تکونش رو از نزدیک ماه ۵ حس میکنی.

حالت تهوع ، معده درد ، بی حالی همه ی این حسایی که الان داری نشونه ی وجودِ نی نی تو دلته دیگههه.

ازش برای خودت تصویر سازی کن اینطوری وجودشو باور میکنی و برات انگیزه میشه

آره الان گریه کنی ترک کنی خیلی بهتره که بعد ها گریه کنی. ولی دمت گرم اگه ترک کنی میشی مادر نمونه که ...

امیدوارم این جور ک تو میگی باشه

من نمیشناسمت

اما بخاطر حرف قشنگت هم ک شده میزارم کنااار

قوووول

خوبه که تفاهم دارین     ببین از دکترت راجب سیگار الکترونیک بپرس خیلی از اقایون اطرافم بع ...

ضرر داره واسه بارداری

اون اسانسی ک داره شیمیایی هست

خوبه که تفاهم دارین     ببین از دکترت راجب سیگار الکترونیک بپرس خیلی از اقایون اطرافم بع ...

😁😁

حتما همین کارو میکنم

عزیزم حداقل ازش بخواه تو فضای بسته نکشه که واسه شما هم انقدر ضرر نداشته باشه..... واسه کسی که سیگار ...

خیلی باید غر بزنم تا بلند شه بره آنقدر تو زندگی مشکلات هست بخدا خسته شدم واسه هرچی باید غر بزنم تا انجام بده بعضی وقتا دوست دارم خفه اش کنم 

امیدوارم این جور ک تو میگی باشه من نمیشناسمت اما بخاطر حرف قشنگت هم ک شده میزارم کنااار قوووول

عزیزم منم برات دعا میکنم که هرچه زودتر بذاری کنار 🌹💖🌺❤️

آره عزیرم سعی کن نکشی ۳ ماه اول مهمترین تایم برای شکل گیریِ بچس ، شما تکونش رو از نزدیک ماه ۵ حس می ...

حتمااااااا

دیگه از فردا نمیکشششششم🤚