2777
2789
گفتن که امتحانا حضوریه که

نمیدونم پدر من دانشگاه خودمون تدریس میکنن، گفتن اگه تا تیر این ویروس جمع نشه احتمال امتحان مجازی زیاده، بازم شاید هر دانشگاهی فرق بکنه

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم پدر من دانشگاه خودمون تدریس میکنن، گفتن اگه تا تیر این ویروس جمع نشه احتمال امتحان مجازی زیا ...

باباتون نگفتن دانشگاها تا کی تعطیله 

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 
اقا من دیگه رد دادم من نمیدونم استادایی که ۸ صبح مجازی برگذار میکنن هدفشون چیه ولی حاجی ما این ترم ن ...

ببین به ما گفتن که تا اخر شهریور کلاسامون همچنان مجازی برگزار میشه هر درسیم که استادش اعلام کنه تموم شده میری حضوری امتحان میدیم. بعد درسی که استاد اعلام کنه تموم نشده یا درسای عملی اونا ادانشون ترم بعد برگزار میشه حضوری ولی جزو واحدای ترم بعد حساب نمیشه مال همین ترم حساب میشه

واقعا؟

امکانش هست مه انلاین بشه  چون این بیماری متاسفانه هست

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
دقیقاااا اقا من دیگه رد دادم الان دو ماه قریب به سه ماهه زندگی انگلی دارم تمام مسافتی که طی کردم تخت ...

خواهر همه اینجوری شدن😐من سبک قبلی زندگیم یادم نیست.الان دوماهه 10صبح رو از نزدیک ندیدم😐

خواهر همه اینجوری شدن😐من سبک قبلی زندگیم یادم نیست.الان دوماهه 10صبح رو از نزدیک ندیدم😐

من دیگه اون ادم سابق نمیشم شدم خفاش شب جغد بیدار شب

ببین به ما گفتن که تا اخر شهریور کلاسامون همچنان مجازی برگزار میشه هر درسیم که استادش اعلام کنه تموم ...

عه پس ترم بعد همه به فنا میریم

باباتون نگفتن دانشگاها تا کی تعطیله 

کلاس که عملا دیگه این ترم  برگزار نمیشه، امتحانا تم از رو این میگن که هفته ی قبل جلسه ی گروه داشتن و قرار شده  به احتمال زیاد امتحانات رو مجازی و سوالات رو تستی طرح کنن

ولی من هنوز دلم برای دانشگاه تنگ نشده😐

منمممممم اقا من در هر شرایطی مجازی سر کلاسم به این برکت قسم یک بار مجبور شدم از ترس حضور غیاب کلاس ببرم تو دسشویی

ببین به ما گفتن که تا اخر شهریور کلاسامون همچنان مجازی برگزار میشه هر درسیم که استادش اعلام کنه تموم ...

چرا شهریور؟ مال ما تا تیره از دوم اسفند که قرنطینه شروع شد کلاس مجازی و فایل صوتی داریم و قشنگ درسا رو رسوندیم غیر از درسای کارگاهی که گفتن حذف کنید برای ترم بعد 

احتمالش کم نیست😂😂😂

نمیشه تا اخر همه اش مجازی کنن ما مجازی دفاع کنیم چه عیبی داره زیر پتوت کف پات بخارونی و کنفرانس بدی😂😂