2777
2789

کسایی که بهشون خیانت شده ، تاحالا به فکر خیانت افتادید متقابلا؟

انگیزتون چی بوده

در هر دوصورت جواب بدید

ممنون

سه ساله آنلاین نشدم تازه برگشتم😂

اگه جواب خیانتو با خیانت  بدیم کثیف تر از اونی هستیم که اول خیانت کرده....

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره افتادم

اما فقط از خدا میترسم😂😂😂😂😂

تازه چندشمم میشه اه اه

چطور ادم میتونه با هر کسو ناکسی باشه 

فکرش یه ثانیه امده و رفته

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

اين كارو نكن دودش فقط تو چشم خودت ميره 

اگه تا الان يك سوال تو ذهنت كه چرا شوهرم اينكارو كرد؟؟؟

الان دوتا سوال ميان كه چرا من اينكارو كردم ؟؟؟ و مسلما جواب براي دومي بسيااار سخت تره 

اگه جواب خیانتو با خیانت جواب بدیم کثیف تر از اونی هستیم که اول خیانت کرده....

واقعا

ولی خیلیا رو دیدم واسه خالی کردن خودشون این کارو کردن

توروخدا به خیانت فکر نکنید واقعا سخته یه خانم یااقا متاهل خیانت کنن اخه خیانت اول به شخص خودش صدمه میزنه بنظرم هیچ زنی حق خیانت نداره خیلی برام سخته فکر کردن بهش 

ساعت دنیایی من کوک است بالبخندتو                                     صبح رابیداری چشم توتعیین میکند❤💑❤
اين كارو نكن دودش فقط تو چشم خودت ميره  اگه تا الان يك سوال تو ذهنت كه چرا شوهرم اينكارو كرد؟؟ ...

😁خودم که نه الحمدلله سوال برام پیش اومد از بس که تاپیک خیانت میزنن

واقعا ولی خیلیا رو دیدم واسه خالی کردن خودشون این کارو کردن

این خالی کردن نیست ,گنجایش مغز من تا اونجایی هست که کسی که خیانت کرد دیگه تمومه,اون رابطه زن وشوهری دیگه مثل سابق نمیشه . خیانت هیچ توجیهی نداره ,و وقتی خیانت میبینی توجیهت این باشه که میخوام تلافی کنم خالی شم یعنس این که تو خودت بدتر از اونی ,فقط دنبال بهانه بودی

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........