ده روزه دارم تو اینترنت دنبال ی برند یا مغازه روغنگیری خوب برای روغن نارگیل، رزماری، بادوم و فندق و اینا میگیردم پیدا نمیکنم. ی روغن نارگیل از عطاری ناشناس خریدم خارجی گرون، بوی سوختگی میداد. اه... تو این تهران آدم دهنش ص.ر.و.ی.ص میشه ی کالای با کیفیت پیدا کنه. بچهها بیاین اگر جایی. پیجی. هر چیزی را میشناسید و جواب گرفتین به منم بگین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶
بابا یدومه فقط تو کل زندگیم میشناختم شارومه تو تره بار قزلقلعه اتوبان کردستان. خیلیم خوب بود. بیچاره تو گرونیا نتونست از پس اجارهش بربیاد مغازهشو تحویل داد. الانم مجازی کار میکنه ولی هنوز کارگاهشو به خاطر کرونا باز نکرده که مجازیم فروش کنه. منم خیلی لازممه نمیتونم هی صبر کنم.