2777
2789

ده روزه دارم تو اینترنت دنبال ی برند یا مغازه روغن‌گیری خوب برای روغن‌ نارگیل، رزماری، بادوم و فندق و اینا میگیردم پیدا نمیکنم. ی روغن نارگیل از عطاری ناشناس خریدم خارجی گرون، بوی سوختگی میداد. اه... تو این تهران آدم دهنش ص.ر.و.ی.ص میشه ی کالای با کیفیت پیدا کنه. بچه‌ها بیاین اگر جایی. پیجی. هر چیزی را میشناسید و جواب گرفتین به منم بگین 

منم خیلی دنبال روغن نارگیل گشتم نبود 

اخر یه شیشه کوچیک از داروخانه خریدم

من فقط و فقط مرگ میخوام 🖤 لطفا برام آرزوی مرگ کنید و اگه دوس ندارید ارزوی مرگ کنید ارزو کنید به خواسته م برسم 🖤☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادران

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
ی کاربر اینجا روغن میفروشه  اسمش متاسفانه یادم نیست

اقای من

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

اسی کجایی عستی؟منم یک خانم میشناسم مشهد میفروشه ارسال داره قبلا تو‌کانالش بودم ولی اومدم بیرون از کانالش اگه خواستی تلفن خود خانم بهت میدم بهش پیام بده.

من نارگیل ازش گرفتم برا موهام نرم بشه راضی بودم یکی برا صورتم گذفتم اونم خوب بود‌‌‌‌....

مغازه روغن گیری پیدا کن

بابا یدومه فقط تو کل زندگیم میشناختم شارومه تو تره بار قزل‌قلعه اتوبان کردستان. خیلیم خوب بود. بیچاره تو گرونیا نتونست از پس اجاره‌ش بربیاد مغازه‌شو تحویل داد. الانم مجازی کار میکنه ولی هنوز کارگاهشو به خاطر کرونا باز نکرده که مجازیم فروش کنه. منم خیلی لازممه نمیتونم هی صبر کنم.

یه برندی هست محصول خوب نتی هرچی بخای میفرستن کیفیت محصولاتش حرف نداره من چند ساله استفاده میکنم عالی ...

آره اونو شنیدم فدات. ولی یکی سیاهدونه خریده بود و ناراضی بود. احتمالا بخرم ازش. از پیج سوگند باهاش آشنا شدی؟ من اونجا دیدم میگه سوگند