2777
2789

دکتر آزما خیابون مدرس

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راضی هستین؟ چجوریه؟ نوبت دهیش.شلوغه؟ حوصله و وقت میذاره؟ 

خیلی دکتر خوب و کار بلدی هستن اما به شدت مطبشون شلوغه و نوبت دهیشونم که دیگه نگم.اما ارزش داره واقعا چون دنبال دکتر خیلی خوب میگردین ایشون رو بهتون معرفی کردم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

اره دکتر خیلی خوب و با تجربه ای هستن من راضی ام از نوزادی تا الان سه سال و هشت ماهه پسرمو فقط اونجا بردم مطبش احمداباد طبقه بالای تالار سپیده

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت
مطبش کجاس عزیزم؟ گلم چه ویژگی هایی داره که میگین عالیه؟ 

خیابون احمداباد، محتشمی ۳ 

بسیار دقیقه و اصلا تا علت بیماری رو نفهمه نمیزاره از اتاقش بیرون بری باورکن برای من عالی بود خدا خیرش بده 

خیلی دکتر خوب و کار بلدی هستن اما به شدت مطبشون شلوغه و نوبت دهیشونم که دیگه نگم.اما ارزش داره واقعا ...

ممنون عزیزم.لطف کردین‌.

اخه واسه چکاپ معمولی و اینا نمیخوام‌.

دخترم روند رشد و تکاملش خیلی ضعیفه.یعنی اللن که ده ماهشه نه سینه خیز میره نه چهاردست وپا. یه دندون هم درآورده..واسه همین نگرانم. دوس دارم یه دکتر ببرمش که بفهمه.و داروهای الکی نده.

دچار باید بود... ❤️
خیابون احمداباد، محتشمی ۳   بسیار دقیقه و اصلا تا علت بیماری رو نفهمه نمیزاره از اتاقش بی ...

مرسی عزیزم.

مشکل منو خوندین؟ بنظرتون پیش دکتر معموری ببرم خوبه؟ 

دچار باید بود... ❤️

توقف رشد باشه باید بری متخصص غدد دکتر وکیلی دکتر خوبیه 

برای بی اشتهایی یه دکتر دیگه هس سراه جم دقیق اسمش یادم نیست اون خیلی خوبه 

برای بیماری و اینجور چیزا بی شک معموری