به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راضی هستین؟ چجوریه؟ نوبت دهیش.شلوغه؟ حوصله و وقت میذاره؟
خیلی دکتر خوب و کار بلدی هستن اما به شدت مطبشون شلوغه و نوبت دهیشونم که دیگه نگم.اما ارزش داره واقعا چون دنبال دکتر خیلی خوب میگردین ایشون رو بهتون معرفی کردم
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خیلی دکتر خوب و کار بلدی هستن اما به شدت مطبشون شلوغه و نوبت دهیشونم که دیگه نگم.اما ارزش داره واقعا ...
ممنون عزیزم.لطف کردین.
اخه واسه چکاپ معمولی و اینا نمیخوام.
دخترم روند رشد و تکاملش خیلی ضعیفه.یعنی اللن که ده ماهشه نه سینه خیز میره نه چهاردست وپا. یه دندون هم درآورده..واسه همین نگرانم. دوس دارم یه دکتر ببرمش که بفهمه.و داروهای الکی نده.