2777
2789
اره برو اول پیشخوان اونجا احراز هویت کنن میتونی هزینه شو بدی برات کارگزاری رو انجام بدن و دیگه نری ک ...

واي اگه نخاد برم تا كارگزاري ك خيلي خوب ميشه مرسي عزيزم ميرم حتما نميدونم بازه پيش خوان يانه ميزارم ١ارديبهشت ميرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي اگه نخاد برم تا كارگزاري ك خيلي خوب ميشه مرسي عزيزم ميرم حتما نميدونم بازه پيش خوان يانه ميزارم ...

اره بازه پیشخوان ها فردا هم میتونی بری نه اصلا نمیخاد بری کارگزاری...ممنون

مرسي عزيزم از راهنمايت همين فردا ميرم مدرك تحصيلي رو ببرم باخودم ؟يا شناسنامه وكارت ملي كافيه

شناسنامه و کارت ملی مدرک تحصیلی رم ببر ولی شاید لازم نباشه..گوشیت حتما پیشت باشه چون پیام میاد تند تند

اره ي كد بهم داد پس برم اول كارگزاري با شناسنامه و كارت ماي و مدرك تحصيلي بعد برم پيش خان دولت احراز ...

نه عزیزم

نباید حضوری بری کارگزاری

باید تو سایتش ثبت نام کنی

هم تو سجام هم سایت هر کارگزاری که میخوای ثبت نام اینترنتی میکنی

بعد با شناسنامه و کارت ملی میری پیشخوان

بعد از اینکه کارت تو پیشخوان انجام شد دو سه روزه برات کد بورسی میاد

نه عزیزم نباید حضوری بری کارگزاری باید تو سایتش ثبت نام کنی هم تو سجام هم سایت هر کارگزاری که میخ ...

مدوستم پس كلا ي جور ديگه گفت

من تو خونه سجام و ثبت نام كردم گفت با كدت برو پيش خوان دولت😅

و بعد كارگزاري با مدرك تحصيلي ومداركن

مدوستم پس كلا ي جور ديگه گفت من تو خونه سجام و ثبت نام كردم گفت با كدت برو پيش خوان دولت😅 و بعد ك ...

عزیزم منم تو این تاپیک همینارو دیدم اما راستش منو همسرم و خواهرم و برادرهمسرم

یعنی هممون همینکارو کردیم.دقیقا هفته قبل

اول سجام و کارگزاری مفید رو تو خونه ثبت نام کردیم بعد رفتیم پیشخوان دولت واسه احراز هویت و تمام

کد من غروب همون روز اومد و فرداش عرضه گرفتم

نه مدرک تحصیلی جایی بردم نه آزمون دادم

حالا باز هرطور صلاح میدونی