2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سجام خونه ثبت نام كردم و پرينت گرفتم و برم باهاش پيش خوان دولت؟؟اخراز هويت ديگه نميخاد برم كارگزا ...

سجام کد ده رقمی بهت داد؟

باید تو کارگزاری هم ثبت نام کنی.مثلا مفید

بعد با اصل شناسنامه و کارت ملی و اون کد ده رقمی میری پیشخوان دولت

اونجا چندتا فرم امضا میکنی و کارای اداری مثلا

بعد ظرف ۷۲ ساعت کد بورسی برات اس ام اس میشه که میتونی باهاش وارد کارگزاری و بورس بشی و عرضه بخری

سجام کد ده رقمی بهت داد؟ باید تو کارگزاری هم ثبت نام کنی.مثلا مفید بعد با اصل شناسنامه و کارت ملی ...

اره ي كد بهم داد پس برم اول كارگزاري با شناسنامه و كارت ماي و مدرك تحصيلي بعد برم پيش خان دولت احراز و تموم

من سجام خونه ثبت نام كردم و پرينت گرفتم و برم باهاش پيش خوان دولت؟؟اخراز هويت ديگه نميخاد برم كارگزا ...

عزیزم اگه کد پیگیری اومده برو میشخوان بگو اومدم احراز هویت بعد اونجا عکس میگیرن و بعدش قراردادهای کارگزاریتو امصا میکنی بعد چند روز نام کاربری و رمز میاد میتونی بری تو برنامه اش  

عزیزم اگه کد پیگیری اومده برو میشخوان بگو اومدم احراز هویت بعد اونجا عکس میگیرن و بعدش قراردادهای کا ...

واي جدي مرسي الان نگاه كردم دوباره پيامك سجام دارم تو گوشي كد ده رقمي 

ديگه نميخاد برم كارگزاري برم؟يا بعد احراز هويت برم كارگزاري

واي جدي مرسي الان نگاه كردم دوباره پيامك سجام دارم تو گوشي كد ده رقمي  ديگه نميخاد برم كارگ ...

اره برو اول پیشخوان اونجا احراز هویت کنن میتونی هزینه شو بدی برات کارگزاری رو انجام بدن و دیگه نری کارگزاری..کلا یه 40 تومن اینا هزینه احراز اویت و کارگزاری اینا میشه