2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها نه ساله که ازدواج کردم و متاسفانه بچه دار نشدیم دو سه باری باردار شدم که سقط شد از طرفی چند سال پیش تشنج کردم تازه ازدواج کرده بودم الان یه 6 ماهی دارو واسه تشنجم میخورم
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
خیلی بده شوهرم موقع کوچکترین ناراحتی بهم سرکوفت میزنه میگه هر روز یه بیماری جدید هر روز یه جوری هستی یه بار دندونته یه بار اگزما دستته یه بار ............ به خدا خیلی سخت برام بقیه اخلاق های بدش هم بماند
الان هم دعوامون شد رفت خونه باباش که بعد ساعت 2 بره دانشگاه آقا ساعت 2/5 امتحان داره برادرش طبقه بالای باباش زندگی میکنن رفته که با بچه داداشش بازی کنه دارم دق میکنم
اینجور وقتا دعوا نکن باهاش.مردی ک سرکوفت میزنه با پنبه سرشو ببر.بگو خونه بابام ک بودم سالم بودم.ازوقتی وارد زندگی باتو شدم بختم برگشت.دیگه جوابشم نده حتی اگه داد زد.این حرفت تا اخرعمرش بسه براش