2777
2789
خانومایی که سابقه خونریزی معده دارن بیان راهنمایی میخوام
نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
من وضع معده و رودم داغونه اما تا حالا خداروشکر خونریزی نداشتم به نظرم بواسیر داری چیزی نیست بری دکتر خوب میشی
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من هر ماه به مدت سه یا چهر روز زیر شکمم درد میگیره که امونمو میبره. اسهال نه خیلی گاهی یبوست دارم. خیلی دکتر رفتم همه میگن سندرومه ولی اخریه گفت بیا کلونوسکوپی که نرفتم
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
حالا سوال اصلی من اینه که خانومی که تو ازمایشگاهع بود بهم گفت اگه قرص اهن مصرف میکنی ای ن سه روز استفاده نکن و یه برگه بهم داد که یه سری دارو ها و غذاهایی که این چند روز نباید استفاده کنم
نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
خلاصه این که با حدس و گمان میگن سندرومه. ولی علت دردم درست مشخص نیست