سلام. این تاپیک همش صلوات و دعای خیر و همدلی بود.چقدر هم دوستان دعاهای قشنگی برای خانواده هاشون و کشورمون کرده بودن. من امروز اومدم ببینم اگه کسی اضافه شده براش صلوات بفرستم دیدم تعطیل شده. دلیلش چی بود؟
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی اگه ی عده گزارش بزنن نی نی یار بدون اینکه بخونه تاپیکو تعطیل می کنه؟؟؟؟باید بیاد ببینه چی ...
نمیدونم والا
باید از سکوت درباره ی علی(ع) پرسید، او با علی(ع) آشناتر است... چه چفیه ها خونی شد تا چادری خاکی نشود یا از سر نیفتد...اگر چادری هستی قدر حجابت را بدان....به نظرم یه زن مثل یک گل🌹هست تا وقتی مثل غنچه پوشیده باشه در امنیته وقتی شکفت و مثل یک گل حجاب خودش رو کنار گذاشت مگس ها و زنبور ها میان طرفش...و یه خانم درست نیست فقط موقع نماز چادر سرش کنه که انگار فقط خدا باهاش نامحرمه...(البته این نظر منه) اللهم عجل لولیک الفرج...🤲🤲🤲 علی (ع) یک عمر با افتادگان بنشست تا گوید/ کسی والا نمی گردد از این بالا نشستن ها....پیامبر(ص)فرمود: سرلوحه ی پرونده ی هر مومن در روز قیامت دوستی و محبت علی ابن ابی طالب علیه السلام است
میشه بگید تاپیک آرزوها که چند روز تو پربازدیدا بود چرا تعطیل شد؟؟؟🤔
ممنون میشم اگه جواب بدید...
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
اخه همه لایک میکردن و صلوات میفرستادن .چی میخواست قاطی بشه.همه هم دعای خیر برای همدیگه بود
شوخی میکنم
آدم مریض زیاده
یا بار یه خانومه صبح تاپیک زد بیاید صبحتونو با امام زمان شروع کنید یه دختره تاپیک زد یه سلیطه بازی درورد گفت شاید ما دوست نداشتع باشیم روزمونو با امام زمان شروع کنیم و....😐💣💣💣
دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی دست از کنار باغ کریم خان زند عبور میکرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه میخواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که میخواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃 امضامو هفتهای یکبار بروز میکنم🤗😍