2777
2789
عنوان

داداشم اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3254 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سعی کن زیاد باهاش حرف نزنی و سر به سرش نذاری که رگ دیوونگیش نیاد بالا

مطمینم خدا جواب همه ی سختیاتو میده و یه شوهر خوب و مهربون نصیبت میکنه  

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
میترسم ازدواج‌کنم‌جلو اونام ابرو واسم‌نزاره 

از قبلش باید تو خواستگاری بگی اینا اینجورین و تعادل ندارن.

البته ک داداشت خیلی ببخشید بیجا میکنه جلو همسرت کتکت بزنه ینی همسرت نمیذاره.اگ این رفتارارو جلو همسرت نشون داد قطعا همسرت باهاشون قطع ارتباط میکنه

میترسم ازدواج‌کنم‌جلو اونام ابرو واسم‌نزاره 

ازدواج کردی .سعی کن باشوهرت رودرو نشن .درحد خیلی کم رفت امدکن .بعداینکه ازدواج کردن برو بیاخونه مامانت .

اصلا هم ازمشکلات خودت و شوهرت پیش مادروبرادرات هیچی نگو که آبروریزی میکنن و رابطه خودت وشوهرتو خراب میکنن 

عزیزم سعی کن زیاد باهاش حرف نزنی و سر به سرش نذاری که رگ دیوونگیش نیاد بالا مطمینم خدا جواب همه ی س ...

اگ بتونم برسم

مگع چیع این زندگی؟این حجم از مشکلات ایندمو تباه میکنع هرچی بیشتر عمر‌کنم تاثیر اینا روش بیشتره

اگ بتونم برسم  مگع چیع این زندگی؟این حجم از مشکلات ایندمو تباه میکنع هرچی بیشتر عمر‌کنم تاثیر ...

عزیزم فکر منفی نکن

دخترعموم شرایط شما رو داشت تازه اون باباشم هرروز کتکش میزد آزادیم نداشت اصلا...با یه مرد مهربون و خوب ازدواج کرده حالا خداروشکر زندگیشم خیلی خوبه 

شما هم بهشون توجه نکن تو این سن درستو بخون و کنکور بده حتما خدا جواب صبراتو میده

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
عزیزم فکر منفی نکن دخترعموم شرایط شما رو داشت تازه اون باباشم هرروز کتکش میزد آزادیم نداشت اصلا...ب ...

خداکنه ولی الانمو چیکار کنم مگه میتونم با این وضعیت درس بخونم

خداکنه ولی الانمو چیکار کنم مگه میتونم با این وضعیت درس بخونم

بهشون توجه نکن زیاد باهاشون حرف نزن