2777
2789
عنوان

داداشم اذیتم میکنه

3253 بازدید | 35 پست

سلام

این‌پسر یکی از بیشعورترین ادمای دنیاست من تک دخترم و ۱۸ سالمه و دوتا داداش ۲۷و۲۹ ساله دارم داداشام واقعا به زندگی خودشون‌گند زدن و هنینطور به زندگی من

همین بزرگتره وقتی من به سن تکلیف رسیدم توی جشن تکلیفم بازداشگاه بود عرق خورده بود و مامانای دوستام درحال تشویق بچهاشون ولی مامان من داشت گریه میکرد بخاطر اون یه بار دیگه با دختر گرفتنش حالا واسه من ادم‌شده بامامانم ک بحثم میشه منو کتک میزنه میگه برام‌مهم نیست تقصیر کیه من تورو میزنم

داره روانیم میکنه حالم ازش بهم میخوره چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا   

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
خدا صبرت بده🤦🏻‍♀️پدرو مادرت چی میگن؟

چی بگن؟مامانم ک خوشحالم میشه طرفداریشو میکنه بابامم از این بدتر باهام رفتار میکنه میگفت برو گمشو یجایی صورت نحستو نبینم

همینارم تا بچع بودن کتک میزد

بابات نمیتونه گوششو بپیچونه ؟ یا بزرگتر فامیل؟

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت