2777
2789
عنوان

احساس میکنم نامزدم دوستم نداره😔

1741 بازدید | 25 پست

سلام ما الان یک ماهه صیغه محرمیت خوندیم سه روز دیگه تاریخ صیغه تموم میشه یسری مشکل داشتیم باهم حرف زدیم حل شد الان اصلا بوسم نمیکنه مگراینکه من ازش بخوام..بیرون نمیریم..من خونشونم دوست داره زودتر منو برسونه خونه بهم الکی میگه فردا شب شاید تا ۱۰شب شیفت باشم درصورتی که ۳خونس،فقط میخواد خونشون نمونم.بهم دست نمیزنه ،پی ام نمیده پیامم کم و مختصر..اصلا حرف عقدم نمیزنه،اوایل خیلی حرف از عقد میزدیم میگفت چرا انقدر عجله دارید..من خیلی احساساتی ام نگرانم نکنه اون سرد باشه یا بهم علاقه اش کم شده باشه،چیکارکنمممم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو مشاوره بعد عروسی خیلی بدتر میشه ما دوران نامزدی اتیش بودیم الان یخیم خدا ب داد تو برسه

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 

شاید این مدت که باهات بوده ازت سرد شده که تمایلی به عقد نداره

برید مشاور اگه حل نشد اصرار نداشته باش به این ازدواج

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

ما نامزدی میرفتم خونه مادرشوهرم. شوهرم چندروز نگه میداشت نمیزاشت برم خونمون منم راحت نبودم صبح تا شب سرکار بود شب یا میومد خونمون یه سر بهم میزد یا کلا بیرون بودیم یا خونشون. باهاش حرف بزن اگه درست نشد ازدواج نکن 

عریزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی بهم بزنی بهتره چون یا دوستت نداره یا سرد هست ک من فک میکنم گزینه اول باشه و ر اجبار کسی اومده باشه خاستگاری ...من تو رابطه ای بودم با مرد سرد حیگرمو خون کرد اخر ولش کرد و حس کردم ازادم درست فکر کن اگه تو زندگی اینجور باشه پیر میشی همش تو حسرت میمونی وقتی الان ک جدیدی اینجوره وای بحاله اینده