2777
2789
عنوان

خانوما بخرم یا نخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 23 پست
۳۰s فک کنم مدلش بهتر و بالاتر باشه چرا خودتو اذیت میکنی بزن تو گوگل مشخصات گوشی A30 30s واست میاره ...

اره منم به حرفش گوش بدم میره همون بیست میخره.میگه اگه جدی 30میخوای میخرم همون نقد.ولی من نمیزارم.الان میزنم تو گوگل ببینم چی به چیه بعد تصمیم بگیرم

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت و ایناش چجوریه؟؟

ن نگیر ایفون کار کردن سخته و اگ میگیری حتما باید از خانوادت یکی داشته باشن تا بتونی ی برنامه جابجا کنی باهاش ب گوشی خودت

سامسونگ از همه گوشیا کارکردن باهاش راحت تره حتی از هوآوی

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
اره همش شوخی شوخی گفتم منa30sمیخوام اونم جدی جدی رفته قیمت کرده و اینا الانم میگه اگه واقعا دلت میخو ...

بسته ب شرایطتونه، ولی خب نخری هم از دستت میره چون دیگ از فکرش هم درمیاد و گله هم کنی میگه منکه میخواستم تو نه آوردی

اره منم به حرفش گوش بدم میره همون بیست میخره.میگه اگه جدی 30میخوای میخرم همون نقد.ولی من نمیزارم.الا ...

هره بپا سرت کلا نره😂😂😐🌈

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
ن نگیر ایفون کار کردن سخته و اگ میگیری حتما باید از خانوادت یکی داشته باشن تا بتونی ی برنامه جابجا ک ...

عه.ن والا کسی نداره تو خانوادم همه سامسونگ دارن. همون صبر کنم یکی دو ماه دیگه منم سامسونگ بخرم الان میرم مشخصات تو گوگل ببینم

بسته ب شرایطتونه، ولی خب نخری هم از دستت میره چون دیگ از فکرش هم درمیاد و گله هم کنی میگه منکه میخوا ...

وای راست میگی.پارسال یه بار گفتم ماهواره رفته قیمت اینا کرد گفت میگم بیاره.گفتم نه صبر کن سر ماه.زد من حامله شدم گفتم خب خرج ازمایش اینا زیاده بمون چند ماه دیگه.که هم گرون شد هم از فکرش اومد بیرون .همین عید داداشس خرید.میگه خدا چیکارت نکنه اونموقع نزاشتی بخرم الان گرون شد..میگه گوشی بخرم بعدش ماهواره.میدونم نزارمم بعدا به قول تو میگه خودت نخواستی

وای راست میگی.پارسال یه بار گفتم ماهواره رفته قیمت اینا کرد گفت میگم بیاره.گفتم نه صبر کن سر ماه.زد ...

هیچ پیشنهادی از طرف مردا رو رد نکن...... ولی بااحترام نظر شخصی من مخالف صددرصد ماهوارم، یه سری ک کار هستن، بعدشم ک میان تو گوشی، بعدشم ماهواره پسس کی خانواده؟؟؟؟ ضمنا ب چشمم دیدم ک وقیح و پررو میشن و متوقع..... 

ببخشید پرحرفی کردم