2777
2789
عنوان

من نامزدم و ماه رمضون😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 64 پست

عزیزم منم مشکل توروداشتم منوشوهرم شهرامون جدابودهرچندماهی چهارپنج روزمیومدیامن میرفتم اوایل ک میومدمامانم جامونوجدامینداخت باراولی ک اومده چیزی نگف دفعه ی بعدی ک اومده بودروزدوم سومش بهم گف من اینجوری نمیتونم ومامحرمیم ینی چی این کارا.منم شبش زدم ب پررویی باهم تواتاق من موندیم وهمونجاخوابیدیم😂😂😂

ما الان یک ساله عقدیم ولی تا بحال شب خونه همدیگه نموندیم‌.. خودمون از خانواده هامون خجالت میکشیم شب ...

درسته خودش باید بگه😞☺

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو من ترجیح میدم به حرف پدرم گوش کنم. تو اگه خیلی دوست داری بیام پیشت خودت بابامو راضی کن... اگه بابام راضی شه مشکلی ندارم...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

بگو خودش ازخونوادت بخاد

باباتم خوب میکنه بخاطر مسئله دخترتنگیت نمیزاره اگر مواظبی که بکارتت چیزیش نشه به خودش بگو ازخونوادت بخاد

اگر حودتم میخای نری که بهتره نری بگو بیادبهت سربزنه توهم میری سرمیزنی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
عزیزم منم مشکل توروداشتم منوشوهرم شهرامون جدابودهرچندماهی چهارپنج روزمیومدیامن میرفتم اوایل ک میومدم ...

دقیقا ماهم چون یکم پیش رفتیم حالا میگه با زبون روزه نمیشه پس باید شب پیشم بمونی🙈

عزیزم منم مشکل توروداشتم منوشوهرم شهرامون جدابودهرچندماهی چهارپنج روزمیومدیامن میرفتم اوایل ک میومدم ...

فرداش مامانت چی گف کنجکاوممممم

حالاکه اومدی امضاموبخونی یه صلوات برای ظهوراقابفرست.اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم
خب گوش کن به خدا، باباها خیلی می‌فهمن بعدا متوجه میشی حالا. بگو بابا نمیزاره وسلام 

👌👌👌 دقیقا

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
بگو خودش ازخونوادت بخاد باباتم خوب میکنه بخاطر مسئله دخترتنگیت نمیزاره اگر مواظبی که بکارتت چیزیش ن ...

نه به خودش گفتم قبول کرده که رابطه کامل نداشته باشیم😳

نه به خودش گفتم قبول مرده که رابطه کامل نداشته باشیم😳

دخترکوچولوی احساساتی خوشبخت شی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...