2777
2789
عنوان

من نامزدم و ماه رمضون😓

1559 بازدید | 64 پست

بچه ها تو رو خدا مسخره نکنید ی راهکار بدین😶

ما الان حدود دوماهه عقد کردیم نامزدم پسرعمومه

.

از اول پدرم اجازه نداد شب بمونه پیشم یا من خونه عموم بمونم کلا سخت گیری میکنه😟

.

حالا نامزدم میگه من نمیتونم ماه رمضون نبینمت بیا خونه ما بمون نمیتونه چیزی بگه چون محرمیم

.

ولی من 

اصلا نمیدونم کار درستی هست باید به پدرم بگم

من باید بگم یا خودش به عموش بگه؟؟؟

.

😩از الان روزی هزاربار اینو میگه

چی جوابش بدم

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بعد افطار یا قبل افطار بیاد ببینتت نرو خونشون پدرتو ناراحت نکن حتما یه چی میدونه که سختگیری میکنه مطمئن باش از نامزدت بیشتر دوستت داره

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

تو نباید بگی باید عموت به بابات بگه عروسو بذار چند روز بیاد خونه بمونه نهایتش هم بابات بگه نه🤷 خودتو سبک نکن

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

ما الان یک ساله عقدیم ولی تا بحال شب خونه همدیگه نموندیم‌..

خودمون از خانواده هامون خجالت میکشیم شب بمونیم🤣

به نطر من بهتره به حرف خانوادت گوش بدی.

اگه همسرت زیاد اصرار داره بگو خودت بیا با خانوادم حرف بزن یا به عموت بگه با پدرت صحبت کنه

تو نباید بگی باید عموت به بابات بگه عروسو بذار چند روز بیاد خونه بمونه نهایتش هم بابات بگه نه🤷 خودت ...

موافقم😶😝

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم