2777
2789

ببین یه جا هست زیاد معروف نیست ب ماهم خود تالار معرفیش کرد ... کارش خیلی خیلی خوبه ...هم خیلی اخلاق خوبی دارن و کارشونم ک محشره

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اقایی به اسم علی حمیدی اگه اشتباه نکنم هست ، اینستاشم به عمین اسم بود، ندارمش اللن، کاراش خیلی شی ...

آرهه منم دیده بودم ولی مثل اینکه خیلی گرونه!!

واقعا؟ میشه اطلاعاتشو بهم بدی لطفا

عکاسی باستان ... مغازشون تو شهرقدسه ولی تو کل تهران میرن

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

تروخدا  پیش اتلیه سپنتا که بلوارفردوس غرب نرید.به اسم خانم حبیبی،واقعا کلاهبردار و دزده،روز عروسی ما باورتون میشه نیمد.روز عروسی هر چی زنگ زدیم جواب نداد و بعد هم بلاک  کرد ،اصلا جواز اتحادیه رو ندارنو توو دفتر همکاراشون موقتا اجاره میکنن ولی متاسفانه ما بعدش فهمیدیم،قبل اینکه پولو بگیره خیلی مهربون و با ادب بودن ولی وقتی پولو گرفت اون روشو نشون داد،و هی پول اضافه تر میخواست که ما گفتیم توو قرارداد ذکر شده مبلغ،گفت کارتونو خراب میکنم که اخر ضربه زد،به روح پدرم نمیبخشمش واگذارش کردم به خدا  ،بهترین روزه زندگیم جهنم کرد خدا ازش نگذره

حلالش نمیکنم.با اینکه شکایت کردیم.مدارکشم هست

استودیو کارین تهرانپارس با مدیریت رزاقی خیلی افتضاحه هر وقت فیلم و کلیپ عروسیم و میبینم فقط حرص میخورم.سرشار از سوتی . روم نمیشه به کسی نشون بدم. تو کلیپ باغ همه جا یه شلنگ تو کادره اصلا کار بلد نیستن فیلم تالار داغون. تو کلیپ آتلیه فضای بسته کلی از وسایل های اضافی اتاق همه تو کادر بود. حیف پول. به شدت هم پرروعه خانم رازقی وقتی اینارو بهش گفتم کم مونده بود منو بزنه

دوست ندارم به چیزایی که پایدار نیستن وابسته بشم

بدترین تجربه زندگیمون قرارداد بستن با استودیو درویش توی آیت الله کاشانی بود پیجش هم studio.darvish

یه دختری مسئولش بود بنام خانم درویش این خانم اولا پاسخگوی پیام تلفن واینا که هیچ جوره نبود هربار یه پیامی زنگی میزدیم پیگیر کارمون میشدیم چندروز یکبار یه جوابی میداد و همش میگفت سرمون شلوغه دفترنیستیم ولی دریغ از مشتری بجز ما.  میخواستیم مراجعه کنیم برای کارمون میکفت  هماهنگ کنید از قبل، هماهنگ میکردیم میگفت اون ساعت نیستیم هروقت خودش دلش میخواست میومد دفتر انگار ما میتونستیم از کار و زندگیمون هرساعت این خانم میگفت بزنیم بیاییم ،😖 

یک ساعت میومد دفترو میرفت بخدا هماهنگی باش از هماهنگی با نخست وزیر سختتربود ، بهش یک بار گفتیم آخه ساعتی که شما یکهویی نیم ساعت قبلش خبر میدی میایید دفتر ما وسط محل کارمون هستیم چطور بیاییم میگفت همینه که هست کار من مال خودمه هرطور بخوام میام! انقدر بی ادب و بچه گانه بود رفتارهاش بود اصلا عارمون اومد باش قرارداد کردیم
البته روز قرارداد ما با یه آقایی قرارداد نوشتیم که دوست پسرش هم بود اما چند وقت بعد دیدیم باهم دیگه رابطشونو کات کردن و اون آقا میگفت من دیگه اونجا نمیرم باید با اون خانم هماهنگ کنید بعد کاری که این آقا قول داده بود دوماهه حاضر بشه چون نزدیک محرم هم بود به گفته ی خودشون سرشون خلوت میشد ، یک ساله حاضر شد ! به جان همسرم اگر میدونستیم طرف حسابمون اون دختر بچه هست و اون آقا نبوداصلا ما عروسیمونو حیف و میل نمیکردیم چون این خانم اصلا آداب کسب و کار نداشت، مشتری مداری بلد نبود فقط با حاضرجوابی و توهین با ما صحبت میکرد
میرفتیم دفترش همه مبل هاش پر از وسیله بود یه جایی خالی نمیکرد ما بشینیم باید وایمیستادیم تا کارمون انجام شه ، زنگ دفترشو میزدیم قشنگ معلوم بود از خواب بیدار میشه در رو بعداز ده دقیقه باز میکنه
کارمون رو هم ناقص تحویل داد آیتم هایی که تو قرارداد نوشته بود رو زیربار نرفت تحویل بده بعدم تو دفترش جلو چشماش بودیم میگفت اول پولو بزنید بعد فیلمو میریزم😳 خیلی متوقعانه  صحبت میکرد مثلا توی تایم کاری خودش به گفته ی خودش باش تماس میگرفتم ردتماس میکرد براش پیام میذاشتم که من چندبار تماس گرفتم کارتون دارم با حمله میگف پشت فرمونم خب! دیگه نه جوابی میداد نه چیزی یه عذر خواهی هم یکبار نکرد بابت عدم پاسخگویی هاش
همش حق به جانب که شما خودتون پیگیر کارتون نیستید آخه وقتی اصلا نه دفترش بود نه پیامو تماس جواب میداد چطور دیگه باید پیگیر میشدیم؟یک سال مارو دَووند هرطوری خواست   رفتار کرد روز آخر دیگه باش دعوا کردم گفتم  ما چرا باید تاوان بهم زدن رابطتونو با اون آقا بدیم؟! بعد میگه برو بیرون ازت فیلم هم گرفتم😐😀 خب فیلم بگیر آخه به چه درد بقیه میخوره دیدنِ دعوای من با تو
خدا شفاش بده خیلی مریض بود امیدوارم هیچچچ عروس دامادی هم به دامِ این استودیو نیفته چون صاحب نداره و براتون با خاطره تلخ تموم میشه💔💔🥲