2777
2789
عنوان

شکوه خانمها، عمومی است یا؟

204 بازدید | 16 پست

خانمهای، محترم. خواهشا. تا انتهای، تاپیک را 

بخوانید بعدا در صورت تمایل. خواهشا بدون در

نظر گرفتن. جنسیت و دفاع فمنیستی. سوال را

منصفانه، پاسخ دهم. 

به عنوان. یک مرد سوالی دارم. خیلی، سعی کردم 

با همسرم که عمر ازدواج. 16 ساله داریم همراهی 

کنم و ایرادات عمومی وارده به مردها از قبیل. دست

بزن. فحاشی. دفاع یک جانبه از خانواده خودشان. 

دخالت در درآمد همسرم. و.... رعایت کنم. ولی گاها

میبینم. هر کاری میکنی غرغر میکنه. بعدا میخواد 

هوشمندانه از دلت بیاره. البته منصفانه سه نکته

باید بگویم. شغل مالی حساسی دارد. پدرش را که 

خیلی دوست داشت و البته مسن بود دو سال پیش

از دست داد. و کینه ای نیست. فقط باید چند دقیفه

تحملش کنی. ولی گاها، مثل امروز. دیگه خسته 

میشم. ولی بازم تو خودم میریزم. از راه اومدم نون

میگیری. هر جا میزاری، غرغر میکنه، یا سر تکالیف 

بچه. دائم داره از زیادیش غرغر میزنه. 

حالا سوال من از شما؟ آیا در کنارتان خانمهایی با

این مشخصات هستند؟ قطعا نمیتونه این رویه 

در متن همه خانمها باشه. البته دیدم همین اخلاق

باعث گریز مردها از منزل شده. 

مردی ک بیاد اینجا، حال و روزش معلومه

بیچاره زنت

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی روز ها آدم حوصله خودش رو نداره چه برسه کار خونه و بچه. خود من اخلاقم با خونواده خیلی خوبه ولی بعضی روزا اینقدر غر میزنم که خودم خسته میشم😂دست خودمم نیست ولی بعدش از دلشون در میارم. یکم درک کنید خانوم ها رو

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

غرغر کردن یه چیز عادیه بنظرم .مردا هم همین کارو گاهی انجام میدن .وقتی میگید کینه ای نیست یعنی تموم اون حرفهایی که میزنه طبق عصبانیت اون لحظشه .شرایطش هم گفتید .محبت کنید و بیشتر توجه کنید و در نهایت تفاوت هارو بپذیرید روحیات زن و مرد و دنیاشون خیلی باهن فرق داره .

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
با خانمتون صحبت کنید . با لطافت وملایمت بهشون بفهمونید که غر غر کردن براتون چقدر میتونه اذیت کننده ب ...

و البته بهشون محبت هم بکنید . خانمی که از طرف همسرش مورد محبت قرار میگیره پر از انرژی مثبت میشه و اون انرژی مثبت رو به خونه و خانواده انتقال میده. 

این روزا حال هممون  بده

چون زندگیامون از روتین همیشگیش خارج شده

نیاز به کوتاه اومدن بیشتری حس میشه

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

خانمی که غر میزنه دلش از یجایی پره اون مساله رو پیداکن حل کن. یا کمبود محبت گرفته. 

همه راهها رو امتحان کردین و جواب نداد..

یه روز که خیلی حالش خوبه و اوکیه باهاش صحبت کنید: من خیلی دوستت دارم ازت ممنونم انقدر برای بچه ها وقت میزاری ولی نمیخوام انقدر ازخودت مایه بزاری حرص بخوری همش نگرانم بخودت اسیب بزنی قلبت بگیره.کمتر حرص بخور 

بعدهاهم حرص خورد به شوخی بگید پوستت چروک میشه.

من یه همکاره فوق العاده غرغرو داشتم به روش مشابه ترکش دادم

خانمی که غرغر میکنه یعنی یک چیزی درونش داره اذیتش میکنه موضوعی بزرگتر ومهم تر از بهانه های الکیش. اون موضوع رو نمیتونه باخودش حل کنه یاشایدگفته وتوجهی نشده.حالاباغر زدناش خودش رو ارومترمیکنه. خانومتون الان ازیک ناراحتی یا موضوعی لبریزه اون موضوع رو براش حل کنید

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...

سلام وقتتون بخیر .

از لحاظ روانشناسی زمانی یک زن عصبانیه که تحت فشار باشه یا چیزی یا حرفی یا خاطره ای باعث بشه که اون حتی نتونه با اطرافیانش خوب ارتباط برقرار کنه و گاهی اوقات در مواقع عادت ماهیانه ممکنه بواسطه هورمونها تحت فشار قرار بگیره و به قول معروف غر بزنه .من یه پیشنهاد به شما دارم

دوست گرامی شاید کمی سخت باشه اما من احساس میکنم که همسر شما از چیزی عصبانیه . لطفا بیشتر بغلش کنید و مدام بهش بگید دوستش دارید .این کلمات معجزه میکنه .وقتی بیرون هستید بهش پیام بدید .یا زنگ بزنید بهش بگید که مهم ترین شخص زندگیتون هست و شما متوجه هستید که با وجود همه فشارها باز هم شما همسر و مادر خوب و صبوری هستید و از شما قدر دان هستم .

دوست عزیز کلمات معجزه میکنن .هر روز دوستت دارم رو تو خونه بکار ببرین تا بین بچه ها تون هم رایج بشه چون پشتش هزاران آرامش هست   طلب خیر براتون دارم .و آرامشی روز افزون .

تشکر از راهنمایی، خوب و زیبای شما عزیزان. من 

خودم. سالها مددکار اجتماعی بودم و اتفاقا دل حضور

در سایت هم همین است تا از دردهای کف جامعه مطلع 

شوم. ولی، اون دوستی که ناراحت از حضور مردان است

اتفاقا خوب است گاها مسائل را از دریچه طرفین شنید

من هر مراجعه کننده ای دا‌شتم. اولین جمله ام تعهد به

شنیدن حرف طرف مقابل بود.