2777
2789

گل مریم من درباره ساواک هست قشنگه

دختر قجری هم فکر کنم درباره خان و اینا بود

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجبار اختیاری اختیار اجباری 

شوکا عروس جنگل 

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

کژال درباره یه روستا بود ک خان هاش فکر کنم باهم دعوا داشتن

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

خانزاده

خانزاده هوسباز

ای پارا

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بامداد خماروخوندین؟خیلی قشنگه

دختری که رهایش کردی نویسنده جوجومویز هم خوبه اماایرانی نیست

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻

جامه دران من فیلمشو دیدم اما بر اساس رمانه

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
 خانزاده ی دلربا عالیه خیلی خوبه

ایرانی هست؟