سلام دوستای عزیز من چند وقتیه که بوتیک زدم. و سبک کاریم مجلسی بود. حالا مشکلم اینه که از وقتی که من خواستم فروش کنم کرونا اومد و دیگه به اون صورت مجلس نیست. به نظرتون تا کی اینطوریه؟ و اگه بخوام برم تو کار اسپرت و خونگی چه مدل هایی رو کار کنم؟ به جز مدل های اداری و لی و ورزشی و تریکو شما واسه بیرون و خونه چی می پوشید؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون 🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تیشرت خوشگل بیار والا تیشرت های هفتاد هشتاد تومنیو همه رو تو دیوار زده جین صدتایی بیست تومن!!! فکر کن پنجاه تومن تو هر تیشرت سود حتی اون بیست وپنج تومنیارو جین صدتایی زده دونه ای پنج!!!
خونگی بیار که پرفروشه جدی میگم یه مغازه ای هست همه جنساش نخ بیشتر هم تیشرت و و تاپ و ... تو خونه ای هم داره مانتوهای ساده نخ هم داره کلیییی هم فروش داره مخصوصا تابستون
کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
سایز بزرگ هم استایل خودش داره. اخه من خودم تولید می کنم باید پیشینه ذهنی داشته باشم در مورد کارام. داشتم با چند مغازه قرار داد می بستم کرونا اومد گفتن فعلا نمی تونن مجلسی سفارش بدن. ازم نمونه کار می خوان. طراحی هم زمان خودشو میبره. هر گروه لباسی جداست. اگه روش کم فکر شده باشه بی ارزش میشه کار.