صابخونه ماهم بی رحمه در بدر خونم تو این کرونا همه مشاور املاکی هام تعطیل بیست روز دیگه وقت داریم رهنمونم کمه دعا کنیت خونه پیدا کنم گفته اخر قرداد خالی نکنین روزی صد هزار جریمه داره
9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه
دیگه الان کم ترین مقدار برای رهن همین مقداره که گفته
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم اصلا اهل کمک نیست بعدم اکثر مواقع تنهام این ساختمون امنیت داره میترسم جای دیگه برم
دیگه باید ی سختی رو ب جون بخری بلاخره عزیزم
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
صاحب خونه ما هم امسال 35 تومن آورد رو رهن خونش گفت نمیتونید بلند شید بخاطر بچه کوچیکم از ترس کرونا جور کردیم نشستیم ولی اصلا نمی ارزه خونش کاش کرونا نبود بلند میشدم خونش پر مورچه و ریشمیزه فقط یه ظاهر تمیز داره خونه
شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم
ماهم باید ماه دیگه جا به جا شیم انشاالله پولت جور شه نشد فوقش بلند شو من با نوزاد۱۶ روزه جابه جا شدم 😞
ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
دوست عزیز بانک ملل دو تا 5میلیون بخوابونین 10 روزه وام میده سه برابرشو و ضامن هم باید کارمند باشه
اگر خود وام گیرنده کارمند باشه بازم ضامن میخواد ؟مطمعنی بانک ملت هست آخه شرایطش رو من خوندم خیلی سخت بود که
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی