2777
2789
عنوان

صاحبخانه بی رحم ما😕 بنظرتون چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 52 پست
اونایی که میان از اینجور صابخونه ها دفاع میکنن لابد خودشونم صابخونه هستن و این مدلی ملت رو اذیت میکن ...

نه عزیز دلم.

یکی مثل من با دو تا بجه از اول زندگی از همه چیزش زده، اومدم تو سی متر جا زندگی میکنم و با کلی قسط و قرض و وام خونه خریدم.

الان کرایه اش باید حداقل مقداری از قسط و خرج زندگی ام رو بده یا نه؟؟؟

مگه من و بچه هام هوا میخوریم؟؟؟!!!

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      
بله میشه ما کرجیم ولی از شعبه تهران گرفتیم وامو

ممنون 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم اصلا اهل کمک نیست بعدم اکثر مواقع تنهام این ساختمون امنیت داره میترسم جای دیگه برم

بانک قرض الحسنه رسالت

حساب باز کنی بهت کارت و اینترنت بانک و همراه بانک میده.می تونی تا ریال آخر پول رو از حسابت برداری و بریزی و محدودیت موجودی یا واریز و برداشت نداره

به پولی که گذاشتی سود نمیده

امتیاز روزانه پولت رو حساب می کنه.ولی یه مثال ساده میزنم.اگه 10 میلیون بزاری و 1 ماه بمونه و واریز و برداشت نداشته باشی،بهت 20درصدش رو،یعنی 2 میلیون وام با کارمزد 2درصد در سال و بازپرداخت طی 10 ماه میده.سفته یا چک هم میخاد.تعدادش هم بستگی به مبلغ وامی که میگیری داره

من مثال ساده زدم ولی اونا امتیازت رو روزشمار حساب می کنن.مثلا می تونی 100 میلیون بزاری و 10 روز بمونه و واریز و برداشت هم داشته باشی و طبق امتیازت بهت وام بدن

حداقل تعداد قسطاش 10 و حداکثر 60 ماه هست

سقف وام هر کسی هم حداکثر 30 میلیون تومن بود .الآن فکر کنم 60 تومنه ولی مطمئن نیستم

مدت زمانی هم که پولت رو می خوابونی تا امتیازت کامل بشه بستگی به خودت و پولی که می خوابونی داره.به اینکه چند میلیون وام میخای یا میخای چند قسطه پس بدی

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
نه عزیز دلم. یکی مثل من با دو تا بجه از اول زندگی از همه چیزش زده، اومدم تو سی متر جا زندگی میکنم و ...

عزیزم من تو کامنت گفتم اکثرا...اکثرا دو تا سه تا درآمد دارن....کسایی مثل شما که تنها درآمدشون از طریق اجاره خونه س خیلی کم...اکثر صاحبخونه ها توی خونه خودشون نشستن...دو تا سه تا خونه دادن اجاره...از هزارتومن هم نمیگذرن

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
عزیزم من تو کامنت گفتم اکثرا...اکثرا دو تا سه تا درآمد دارن....کسایی مثل شما که تنها درآمدشون از طری ...

باور کن خونه ما نه کابینت داره نه کمد دیواری نه کولر یعنی هیچ امتیازی نداره فعلا فقط مجبوریم.ی سال میگه رهن بیشتر بده یه سال اجاره زیاد میکنه یه سال میگه رهن کامل.اونوقت اصلا نه آزار اذیت داریم نه سر و صدا.

💛گروه زرد💛وزن فعلی ۹۰😌😌وزن هدف۷۰😃😃میتونممممممم💛💛💛💛

بچه ها رفتم شرایط وام خوندم طرح ثمین بانک مهر اقتصاد انگار از بقیه بهتره.هر چقدر وام بخوای ۱۰ درصد شو باید بذاری قسطاش ۶۰  ماهه سود ۱۸ درصد.مثلا من ۴۰ تومن بخوام باید ۴ تومن بذارم

و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین آیه 29 سوره مومنون بعد از نماز صبح بگو.فکر کنم 70 با ...

ای خواهر اگه بدونی چه گرفتاریم من😞 نمیخونم این آیه رو اصلا.شوهرم منطقش با دنیا فرق داره اصلا.با بدبختی و قرض زندگی میکنیم بعد رفته ۲۰۰میلیون وام گرفته تو روستاشون داره خونه میسازه.منم دوست ندارم برم اونجا محیطش خیلی بده.کلا نمی‌گم اونجا فقط محیط بدی داره نه امکانات معمولی بعدم همش طلاق و تجاوز و رابطه نامشروع رواج داره اونجا.خلاصه نمیخونم که بلکه دیرتر درست بشه راهی پیدا کنم خودمو بچه هام نجات بدم