یه زوجی بودن الان دیدم یه قسمت داشت برای تفاهم بود همه رو درست جواب دادن دلم خیلی گرفت منکه عمرا شوهرم بدونه چی دوستدارم چی دوست ندارم،وای خدایا چه غم انگیزه چقدردلم میخواست شوهرم عاقل میبودو انقدر سرب سرم نمیزاشت و انقدر کل کل نمیکردیم همش،دوستداشتم ازخودم یه ده سالی بزرگتر میبود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قطعا واسه ی مسابقه تمرین میکنن ولی اگر این تفاهم و شناختشون واقعی هم باشه غصه خوردن نداره هر لحظه میشه یک قدم برای تغییر برداشت سعی کن محترمانه و بدون مقایسه خواسته هات رو به شوهرت بگی و ازش بخوای رابطه ی صمیمی تری داشته باشید ضمنا عقل و شعور به سن نیست اونی که ده سال با همسرش اختلاف سنی داره هم مشکلاتی داره که شما خبر ندارید تو این دوره زمونه که با یک سال اوضاع جهان کن فیکون میشه ده سال واقعا زیاده و اشتراکات طرفین رو کم میکنه
قطعا واسه ی مسابقه تمرین میکنن ولی اگر این تفاهم و شناختشون واقعی هم باشه غصه خوردن نداره هر لحظه می ...
من قبل ازدواج رفتم مشاوره گفت شمااز نظر عقلی خیلی بیشتر از سنت میفهمی ومیتونی بایه اقایی ک حتی ده سال ازت بزرگتره ازدواج کنی ولی نشد دیگه قسمتم این بود خداروشکر بازم ناشکری نمیکنم