2777
2789

یه زوجی بودن الان دیدم یه قسمت داشت برای تفاهم بود همه رو درست جواب دادن دلم خیلی گرفت منکه عمرا شوهرم بدونه چی دوستدارم چی دوست ندارم،وای خدایا چه غم انگیزه چقدردلم میخواست شوهرم عاقل میبودو انقدر سرب سرم نمیزاشت و انقدر کل کل نمیکردیم همش،دوستداشتم ازخودم یه ده سالی بزرگتر میبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی زن و شوهرا تایم گفت و گوی مفید دارن درباره خودشون و علایق و آرزوهاشون بیشتر صحبت میکنن

به نظرم این زمان شده حتی نیم ساعت در روز در کنار یه چایی دبش با شوهرت فراهم کن و از خودت بگو و از گذشته و فکرای آیندش بیشتر بپرس.

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
من ک بدم میاد از مسابقش سوالای چرت دستپخت ننت بهتره یا زنت عقب مونده ها

خخخخ کاری ب مسابقش ندارم ولی خونواده هایی ک‌میان واقعا ادم ب بعضیاشون حسودیش میشه مسابقشم برای سرگرمی خوبه

قطعا واسه ی مسابقه تمرین میکنن ولی اگر این تفاهم و شناختشون واقعی هم باشه غصه خوردن نداره هر لحظه میشه یک قدم برای تغییر برداشت سعی کن محترمانه و بدون مقایسه خواسته هات رو به شوهرت بگی و ازش بخوای رابطه ی صمیمی تری داشته باشید ضمنا عقل و شعور به سن نیست اونی که ده سال با همسرش اختلاف سنی داره هم مشکلاتی داره که شما خبر ندارید تو این دوره زمونه که با یک سال اوضاع جهان کن فیکون میشه ده سال واقعا زیاده و اشتراکات طرفین رو کم میکنه

قطعا واسه ی مسابقه تمرین میکنن ولی اگر این تفاهم و شناختشون واقعی هم باشه غصه خوردن نداره هر لحظه می ...

من قبل ازدواج رفتم مشاوره گفت شمااز نظر عقلی خیلی بیشتر از سنت میفهمی و‌میتونی بایه اقایی ک حتی ده سال ازت بزرگتره ازدواج کنی ولی نشد دیگه قسمتم این بود خداروشکر بازم ناشکری نمیکنم