2777
2789
عنوان

لرزش نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 30 پست
حمامو براش جذاب كن بزار اب بازي كنه شده نيم ساعت حمام بايد براي بچه ها جنبه بازي داشته باشه

بابا وان خودشو پر آب میکنم اسباب بازی می ریزم شعر میخونم اما تاثیر نداره صدای شیر آب میاد می پره بغلم خونه مادرم اینا چ حمومی داره عالی بزرگ و... بازم میترسه یک ماه یک ماه حموم میبرم روزی ی بار لباس عوض میکنم

یه تبریزی عاشق ❤
من با اینکه بچه ام 2 سالشه ماشالله قبل حموم بردن حمومو کرم میکنم بعد لباساشو داخل در میارم ...سردشون ...

الان کلاهم سرش نیست میگین چیزی سرش بزارم؟ شماهم بچه هاتون بخاطر دندون دراورذن اب دهنشون زیاده سرفه میکردن؟

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا وان خودشو پر آب میکنم اسباب بازی می ریزم شعر میخونم اما تاثیر نداره صدای شیر آب میاد می پره بغل ...

منم هرروز عوض میکنم من میترسم سرما بخوره دیر به دیر میبرم ولی سرش پوسته شده چرب کردم بردم باید هفته ای یک بار ببرم چون میخاره سرش 

بابا وان خودشو پر آب میکنم اسباب بازی می ریزم شعر میخونم اما تاثیر نداره صدای شیر آب میاد می پره بغل ...

عزيززززززم

شير ابو بار نكن از قبل تو يه تشت اب بريز با همون بشوررش

سخته اخه يك ماه ب يك ماه

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
الان کلاهم سرش نیست میگین چیزی سرش بزارم؟ شماهم بچه هاتون بخاطر دندون دراورذن اب دهنشون زیاده سرفه م ...

چند وقتشه!

اوه پسرمن هم بخاطره دندون هم آلرژی یکسره آب دهنش آویزون بود تا 1 سالگی😩 ولی سرفه نه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
الان کلاهم سرش نیست میگین چیزی سرش بزارم؟ شماهم بچه هاتون بخاطر دندون دراورذن اب دهنشون زیاده سرفه م ...

اگه خونتون سرده کلاه بذار براش وگرنه نیاز نیست گلم 

يه كلاه نخي بزار سرش

بله دختر من ك سر هر دندونش يه برنامه اي داشت

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
عزيززززززم شير ابو بار نكن از قبل تو يه تشت اب بريز با همون بشوررش سخته اخه يك ماه ب يك ماه

آره اول خودم حموم  میکنم قشنگ کرم میشه واکسن پر آب میکنم بعد شوهرم با لباس میده مجبورم ی پارچه سفید تمیز رو ماهان پهن کنم همیشه اینطور میشستم الانم همینطور موقع آب تازه باز میکنم میتره 

یه تبریزی عاشق ❤
چند وقتشه! اوه پسرمن هم بخاطره دندون هم آلرژی یکسره آب دهنش آویزون بود تا 1 سالگی😩 ولی سرفه نه

میره تو ۶ماه دو روز دیگه 

رفلاکسم داره بچم آخه یه بار یه مریضی بدی گرفت سرفه هاش قطع شده بود باز دوباره سرفه میکنه ولی چرکی نبست یه مدت داغم میشد تبش۳۶/۹ میشد اخرش 

اگه خونتون سرده کلاه بذار براش وگرنه نیاز نیست گلم 

خونمون گرمه ولی از دیوار باد میاد اره الان کلاه سرش کرذم

واقعا سخته بچه داری من پیرمیشم تا بزرگ بشه😐

میره تو ۶ماه دو روز دیگه  رفلاکسم داره بچم آخه یه بار یه مریضی بدی گرفت سرفه هاش قطع شده بود ب ...

پسرمنم رفلاکس داشت ولی سرفه نمیکرد ..اگه بدنش داغ بوده 36 و تیم بوده تب نبود گرمای بدنش بوده..سرفه شاید دلیلش رفلاکسشم باشه ولی اگه زیاد باشه حتما دکتر ببر .

پسرمنم رفلاکس داشت ولی سرفه نمیکرد ..اگه بدنش داغ بوده 36 و تیم بوده تب نبود گرمای بدنش بوده..سرفه ش ...

چهارشنبه وقت گرفتم ببرمش دعا کنید چیزی نباشه مردم انقد جوش زدم 😞

خونمون گرمه ولی از دیوار باد میاد اره الان کلاه سرش کرذم واقعا سخته بچه داری من پیرمیشم تا بزرگ بشه ...

انشالله همیشه سلامت باشه ..ولی سعی کن تو روز و تو هوای گرم ببریش حمام ..زیادم نگهش نداره سریع بیارش بیرون 

پسرمنم رفلاکس داشت ولی سرفه نمیکرد ..اگه بدنش داغ بوده 36 و تیم بوده تب نبود گرمای بدنش بوده..سرفه ش ...

تو این وضعیت کرونا نبردمش دکتر وگرنه زودتر میبردمش ولی مجبورم دیگه چون واکسنشم هست ببینم میشه زد یا نه 

مرسی از راهنماییت ❤️🌹