2777
2789
عنوان

حامله ها بیاین بیاین عکس لباس بارداری گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 9966 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم برا دلت،خدایا چی میشه یه نی نی هم تو دل دوست جونیه ما بزاری؟؟؟؟خدایا دامنش رو سبز کن،خیلی ...

عزیزم‌چه مهربونی شما.

میشه 🙏🙏🙏واسم یک صلوات بفرستید ❤️❤️ 🙏🙏 هرکس فرستاد بگه منم واسش بفرستم
نه . راستش دوبار تو ۱۱ و ۱۳ رفتم نفهمیدن .پس فردا میرم انومالی معلوم میشه نی نی ام چیه    

به سلامتی و دل خوش بری و‌بیای عزیزم. چند هفته ای

میشه 🙏🙏🙏واسم یک صلوات بفرستید ❤️❤️ 🙏🙏 هرکس فرستاد بگه منم واسش بفرستم

کی میشه ماهم بپوشیم😔😔

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
اینا که بیشتر شکم نماس   منکه اصن دوس ندارم شکممو بندازم وسط تو خیابون راه برم  

وای اینا باز بهتره امروز رفته بودم مطب چندتا خانم باردار ماه اخرشونم بود بلوز شلوار بافت جلوباز پوشیده بودن 😧😳خیلی ضایع 

❤دخترم زندگی منه❤
خیلی ممنونم ... خدا خانوادت و بچتو برات حفظ کنه عزیزم🌷🤩

عزیزم ذکر استغفار رو زیاد بگو انشالله نتیجه میگیرین

من خودم باردارم ی حاجتی دارم هر روز صلوات میفرستم اگر قابل باشم به نیت شمام میفرستم انشالله زودی مامان شی

از چند هفته طاق باز نباید خوابید؟

من الان تو ۸ماهم.دو دقیقه طاق باز میخابم کمردرد میشم.

ولی بیشتر از ۲۰دقیقه نباید خابید چون خون ب جنین نمیرسه .

ولی تا وقتی راحتی بخاب

رهام کوچولومون در تاریخ ۱۰خرداد بدنیا اومد...خوش اومدی مامانی😚😚😚😚😚😚
کی میشه ماهم بپوشیم😔😔

منم ۳ سال و نیم مشکل داشتم و خیلی دلم تیکر میخواست تا اینکه ی روز دل ب دریا زدم و با نیت قانون جذب تیکر زدم و خدا رو شکر تا اتمام تیکر باردار شدم شما هم بزن و ب خودت و کائنات بلند ۳ بار بگو تا اتمام این تیکر من باردار میشم ی بچه سالم و صالح هم و ماندگار ب صورت طبیعی،حتما با جزئیات ب کائنات بگو و مطمعن باش💪💪💪💪

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
منم ۳ سال و نیم مشکل داشتم و خیلی دلم تیکر میخواست تا اینکه ی روز دل ب دریا زدم و با نیت قانون جذب ت ...

ممنون عزیزم ان شالله خدا نگهش داره براتون

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
ممنون عزیزم ان شالله خدا نگهش داره براتون

ایشالا شمام ب زودی طبیعی باردار میشی من هنوز باورم نمیشه فقط تو سونو می بینمش یکم باورم میشه بعد دوباره یاد ایام قبلم میافتم خیلی سختی کشیدم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏