2777
2789
عنوان

حامله ها بیاین بیاین عکس لباس بارداری گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 9966 بازدید | 65 پست

از چند هفته طاق باز نباید خوابید؟

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلوار لی توبارداری ؟؟اخه باید ازاین گشادا باشه . 

😐😐😐

ندیدی مگه !؟

مناسب بارداریه پایین تنگ دقیقا جین ولی برای دور شکم و کمر پارچه ی کشی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
الهی بمیرم برا دلت،خدایا چی میشه یه نی نی هم تو دل دوست جونیه ما بزاری؟؟؟؟خدایا دامنش رو سبز کن،خیلی ...

خدانکنه عزیزم 

خیلی ممنونم برای دعای قشنگت امیدوارم خدا هر چی میخای بهت بده برات صلوات میفرسم گلم 

من ازاول نخابیدم ولی میگن از ۴ماه ب بعد

ممنون

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
منم لباسام هیچکدوم سای نمیشن  میترسم برم بیرون خریدکنم اینترنتی هم فقط یکی دوپیج دیدم ک خیلییی ...

عزیزم من از این پیج سفارش دادم قیمتاش حتی از بیرون مناسب تره

https://www.instagram.com/valton_shz/

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
خدانکنه عزیزم  خیلی ممنونم برای دعای قشنگت امیدوارم خدا هر چی میخای بهت بده برات صلوات میفرسم ...

عزیزم حالتو درک میکنم،منم چندسال نازایی داشتم و سقط،دلم برات روشنه دوست خوبم،انشاالله  به چشم برهم زدنی مامان میشی🤲🤲🤲🤲🤲🤲

😐😐😐 ندیدی مگه !؟ مناسب بارداریه پایین تنگ دقیقا جین ولی برای دور شکم و کمر پارچه ی کشی

اها اره   یادم اومد ولی من ازاین مدلا بیشترخوشم میاد

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
نه . راستش دوبار تو ۱۱ و ۱۳ رفتم نفهمیدن .پس فردا میرم انومالی معلوم میشه نی نی ام چیه    

عزیزمممممم چه نینی شیطونی هسش مامانشو گزاشته تو خماری ندونه دختر یا پسره🤩🤩😂😂😂